reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Fifka pisalam o wizycie w tym watku 22 sierpnia z prosba o dodanie do listy,dziwi mnie troche to ze zostalam niezauwazona mimo ze wszyscy ktorzy prosza o dodanie do listy zaraz sie na niej znajduja... jak napisalam cos nie tak to sory ale takie odnioslam wrazenie...

Ostatnia edycja:
Kurcze, wg listy miało nie być wizyt, więc tu nie zaglądałam, a tymczasem produkcja szła pełną parą. Trudno będzie nadrobić.
Dziewczyny, trzymam kciuki mocno za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&&& Niech Maluszki będą zdrowe i śmiałe :tak:
Ja czekam do wtorku i coraz bardziej się denerwuję...
W ogle bardzo obfity w wizyty weekend nam się szykuje, czyli sporo dobrych wiadomości :-)

Anna nie traktuj tego jako jakiś wyrzut... :no: Nikt cię tu nie traktuję gorzej ani nie robi nic specjalnie... troszkę wyrozumiałości natomiast, bo przecież i ja i Vinga mamy małe dzieci i nie zawsze możemy być ciągle na forum... wiele razy czytam wątek z małym na rękach i tak jak napisałam czasem coś umyka zupełnie nieświadomie..

Kolejna sprawa zapytałam czy pisałaś tutaj bo już dwa razy było tak że ktoś pisał o nie dodaniu na listę a informacja o wizycie była na styczniówkach nie tutaj... :dry:

Kolejna sprawa... zamiast mi pisać kiedy o tym pisałaś to napisz mi na kiedy masz tą wizytę to cię wpiszę...na liście już masz dwie wizyty wpisane - najbliższa za 10 dni... masz jeszcze jakieś??

Nie jesteś jedyną osobą która nie została wpisana,dlatego mówie, czasem trzeba się tylko upomnieć.

Ostatnia edycja:
Anna nie traktuj tego jako jakiś wyrzut... :no: Nikt cię tu nie traktuję gorzej ani nie robi nic specjalnie... troszkę wyrozumiałości natomiast, bo przecież i ja i Vinga mamy małe dzieci i nie zawsze możemy być ciągle na forum... wiele razy czytam wątek z małym na rękach i tak jak napisałam czasem coś umyka zupełnie nieświadomie..

Kolejna sprawa zapytałam czy pisałaś tutaj bo już dwa razy było tak że ktoś pisał o nie dodaniu na listę a informacja o wizycie była na styczniówkach nie tutaj... :dry:

Kolejna sprawa... zamiast mi pisać kiedy o tym pisałaś to napisz mi na kiedy masz tą wizytę to cię wpiszę...na liście już masz dwie wizyty wpisane - najbliższa za 10 dni... masz jeszcze jakieś??

Nie jesteś jedyną osobą która nie została wpisana,dlatego mówie, czasem trzeba się tylko upomnieć.

Wizyte mam we wtorek 27 sierpnia. a pisalam o niej w tym watku, nawet jeszcze raz sprawdzilam bo myslalam ze moze rzeczywiscie watki pomieszalam, ale nie :-) dzieki z gory za wpis.

Już kochana dodaje na listę :tak: Masz tyle wizyt w najbliższym czasie??

Kochane nie złośćcie się jeśli czasem kogoś nie dodamy... serio w takim natłoku wątków i postów można się czasem pogubić a i my jako moderratorki mamy też sporo spraw w domu poza forum... :-(

Już kochana dodaje na listę :tak: Masz tyle wizyt w najbliższym czasie??

Kochane nie złośćcie się jeśli czasem kogoś nie dodamy... serio w takim natłoku wątków i postów można się czasem pogubić a i my jako moderratorki mamy też sporo spraw w domu poza forum... :-(

2 mam we wrzesniu w szpitalu jedna polowkowa druga z badaniami- krew i tak dalej no i po angielsku wszystko dlatego umowilam sie na wizyte do mojego gina prywatnie zeby powiedzial co i jak :-) tu wizyty sa 3 podczas calej ciazy ale ja chodze jeszcze prywatnie do mojego gina co by miec mniej stresu ze moze cos jest nie tak, stad ta wizyta we wtorek :-)

No ja wizytę mam jeszcze w piątek, choć połówkowe badanie robiłam już prywatnie w tamtym tygodniu :tak: W sumie mogłabym powiedzieć mojej lekarz żeby już nie robiła USG ale zrobiła je do tej pory... z 3 razy? więc w sumie nie powinno zaszkodzić jak sobie maluszka pooglądam :-D

Konrada podglądałam co 2 tygodnie ale ro dlatego że ciąża była zagrożona.

reklama
Ojj ja jakbym mogla to codziennie bym chodzila i podgladala :-) nawet smieje sie do M zebysmy sobie USG kupili :-)

A ginka niech robi Usg co sobie popatrzysz to twoje :-)

Do góry