reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Fifka, dizekuję :)
Mamy nadzieję nie zobaczyć między nogami żadnego siusiaka ;) ale co będzie to będzie.
Oczywiście we środę, jak już wrócimy z usg to pokażę wam nasze maleństwo :D Ale że wizyta dopiero o 19 to pewnie będzie późno, albo w czwartek rano :)
Mieliśmy nie iść na 4D bo kasy nie mamy, ale jak mój brat usłyszał, że coś takiego jest to powiedział "brzmi jak zajebista pamiątka i musimy ją mieć" i powiedział, że nam zapłaci za badanie :) tyle że... na badaniu, prócz mnie, będą 3 osoby :D Mój Marcin, brat mój i jego żona :D:D Mam nadzieję, że lekarz nas wpuści z całą wycieczką :D:D Najwyżej powiem, że to dwaj tatusiowie i dodatkowa mamusia :) hihi.
Mój brat i ja jesteśmy bardzo ze sobą związani :) To mój najlepszy przyjaciel i strasznie miło mi się zrobilo, że chce uczestniczyć w tym :) I jakoś... nie mam oporów, choć pewnie powiecie, że to głupie :) Ale ja serio chcę żeby i on zobaczył.
A idziemy do takiej kliniki na badanie, że nawet jak obsiądą ten ekran to ja i tak będę widziała :) bo tam nad kozetką jest dodatkowy monitor żeby matka wszystko widziała :)

Ostatnia edycja:
reklama
Sali to niezłą pielgrzymkę zabierasz :) A z bratem wiezi to ja zazdroszczę ! A mozna wiedziec jaka miedzy wami różnica wieku?

Ja jutro na usg zabieram syna i męża ! Mąż by nie darował. bo Natasiem zawsze chodził i teraz tez mówi ze musi zeby Filip nie czuł sie gorszy hehe:) Wiecie co? jak pomyśle ,ze jutro juz zobacze moje szczescie małe to mam dreszcze serio.... Trzymam kciuki za wizytujące, jak również prosze o kciukaski za nas. Zeby wszystko było w porządku ! USG mam o 11 wiec w miare mozliwosci postaram sie szybko wpaść z relacjami :)

Ania na kiedy cię wpisać? Czasem nam post może umknąć niestety i czasem trzeba się przypomnieć... choć ja nie pamiętam zebyś pisała o wizycie na TYM wątku,... staram sie być na bieżąco...

Blanka nie dziwie ci się! :-D Pewnie już u was Filipek się potwierdzi - jak u nas Adrianek :-)

Dona Blanka Grudnióweczka TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i czekam na wieści!!!

reklama
Do góry