reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Wiecie co nie wiem co mi jest ale wiem ze bedzie chlopak u mnie i wszystko pod chlopczyka wybieram ale jak wyobrazam sobie kąpiel przewijanie golaska takiego to widze dziewczynke wczoraj nawet mowilam mojemu R ale on powiedzial ze raczej nie jest to kolejnym objawem niepokojącym w ciazy ...

pustisiz moz edlatego ze sama jestes kobieta i masz stycznosc pod kapiela z kobiecymi narzadami a nei meskimi i ci sie taki obraz rzuca ;) na oczy ;) to napewno nic nei pokojacego nei jest musisz zaczac sobie wyobrazac fiutka i tyle, a propo mi tez jakos chyba bedzie ciezo zajac sie siurkiem wgl nei wiem nic o higienie malych chlopców ;O

blue i chyba własnie tu jest strzał w 10 bo mi sie wydaje że też nie bede umiała siurka obsłużyć mimo że wiem już to i owo :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt I wszystkich pozytywnych wiesci!!!! :) No I sie sypia w koncu te cory!!! :)
trzymam tez kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&
pustiszi - ja mam wrecz odwrotnie :) strasznie sie boje ze sobie z dziewczynka nie poradze. Z synkiem nie bylo zadnego problemu a tu trzeba I na kierunek wycierania uwazac itd...Chlopcy sa naprawde "latwi w obsludze" :) Znaczy ci mali bo z tymi wiekszymi to juz wiekszy klopot :)))) No a poza tym lekarz niby na 100% powiedzial ze to dziewczynka bedzie ale wiecie ze na 100% to my sie przekonamy jak juz na rekach bedziemy trzymac :)))

Liluś świetne wiesci! Gratuluję córeńki , duża już !

Za dzisiejsze wizyty kciuki trzymam mozno.

Pustiszi, Blue ja jak w ciazy Natanielem dowiedzialam sie ze chłopiec to pierwsze co do męża mówie- jak ja mam sie zająć chłopcem? Jak ja nie potrafie! Teraz wiem,ze to nic prostszego:) Wy też sie szybko przekonacie!

reklama
Kaha ja już rachubę straciłam :) Pojęcia nie mam ile dziewczyn:p

Anbas a wiesz,ze ja myśle dokładnie tak samo. Ze to dziewczynki trudniejsze w obsłudze:) Właśnie z tym kierunkiem wycierania itd/

Do góry