reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Wiecie co nie wiem co mi jest ale wiem ze bedzie chlopak u mnie i wszystko pod chlopczyka wybieram ale jak wyobrazam sobie kąpiel przewijanie golaska takiego to widze dziewczynke wczoraj nawet mowilam mojemu R ale on powiedzial ze raczej nie jest to kolejnym objawem niepokojącym w ciazy ...

pustisiz moz edlatego ze sama jestes kobieta i masz stycznosc pod kapiela z kobiecymi narzadami a nei meskimi i ci sie taki obraz rzuca ;) na oczy ;) to napewno nic nei pokojacego nei jest musisz zaczac sobie wyobrazac fiutka i tyle, a propo mi tez jakos chyba bedzie ciezo zajac sie siurkiem wgl nei wiem nic o higienie malych chlopców ;O

blue i chyba własnie tu jest strzał w 10 bo mi sie wydaje że też nie bede umiała siurka obsłużyć mimo że wiem już to i owo :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt I wszystkich pozytywnych wiesci!!!! :) No I sie sypia w koncu te cory!!! :)
trzymam tez kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&
pustiszi - ja mam wrecz odwrotnie :) strasznie sie boje ze sobie z dziewczynka nie poradze. Z synkiem nie bylo zadnego problemu a tu trzeba I na kierunek wycierania uwazac itd...Chlopcy sa naprawde "latwi w obsludze" :) Znaczy ci mali bo z tymi wiekszymi to juz wiekszy klopot :)))) No a poza tym lekarz niby na 100% powiedzial ze to dziewczynka bedzie ale wiecie ze na 100% to my sie przekonamy jak juz na rekach bedziemy trzymac :)))

Liluś świetne wiesci! Gratuluję córeńki , duża już !

Za dzisiejsze wizyty kciuki trzymam mozno.

Pustiszi, Blue ja jak w ciazy Natanielem dowiedzialam sie ze chłopiec to pierwsze co do męża mówie- jak ja mam sie zająć chłopcem? Jak ja nie potrafie! Teraz wiem,ze to nic prostszego:) Wy też sie szybko przekonacie!

reklama
Kaha ja już rachubę straciłam :) Pojęcia nie mam ile dziewczyn:p

Anbas a wiesz,ze ja myśle dokładnie tak samo. Ze to dziewczynki trudniejsze w obsłudze:) Właśnie z tym kierunkiem wycierania itd/

Do góry