reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

I po wizycie... nie mam anemii, mam nawet brać żelazo co drugi dzień już tylko :)

co do reszty, powiem tak: nie gadam z blue, CZAROWNICA JEDNA!!! :p

reszty się domyślcie...

reklama
Tak Blue jako jedyna chyba wróżyła Malince chłopczyka :-D Brawo Blue, muszę gdzieś poszukać jaką płeć wróżysz u mnie :-D
Malinko gratulujemy!
Calineczko Tobie również i zaciskam kciuki za siusiaka wymarzonego
Juliana i dla Ciebie gratki

No więc przez brzuch lekarz szukał i szukał i nic nie mógł znaleźć bo dziecko leżało dupką w dół...

zrobił mi usg od dołu i mówi prawie od razu: siusiak... My na to, JAK TO SIUSIAK? miała być dziewczynka :) no i nam pokazał, śmiesznie było bo zaczął nas przepraszać za tego chłopca :)))

teraz trochę nam dziwnie, wiecie jak to się przestawić z jednej płci na drugą... czuję się trochę, jakby ktoś mi zabrał z brzuszka moją córeczkę i wsadził tam całkiem obce dziecko... mój mąż to już liczył na córeczkę tatusia...

a będzie (prawdopodobnie) Maciuś :)

ilu już mamy chłopczyków? pogubiłam się po wczorajszych wizytach... julianna - też chłopiec?

a calineczka wciąż nie wie, tak?

Ostatnia edycja:
Dziękuję wszystkim za gratulacje chłopaczka.Juz się przyzwyczajam do tej myśli,choc bardzo oboje pragnęliśmy dziewczynki.Ja ją wręcz czułam.Poa tym mam w spadku troszkę ubrań na roczną dziewczynkę.U mnie w rodzinie rodzą się sami chłopcy u męża też nie ma dziewczynki,więc była by cudownym dopełnieniem,ale widać tak miało być i będzie mały piłkarz byle tylko zdrowy.Moj M od razu powiedział że chłopiec ,choć myśle ze w głębi chciał zebym powiedziała dziewczynka ,ale bardzo się ucieszył.Mam az wyrzuty sumienia ze bardziej entuzjastycznie nie zareagowałam,ale nie mogłam uwierzyć.Kalendarz chiński również podawał cipuchę.
Malinka widzę ze ty tez masz niespodziankę.......

reklama
Hehe oj te nasze chłopaki to wątkiem zawładną!! Malinka Juliana w takim razie gratuluję facetów!! :-D I wiem jak to jest bo sama miałam identycznie ale teraz zakochałam się w Adrianie i jakoś ciężko mi sobie inne dziecko wyobrazić (czyli zupełnie na odwrót jak po wizycie kiedy się dowiedziałam!) u was też tak będzie :tak: Zobaczycie! A tym bardziej że to wasze pierwsze ciąże!

Do góry