reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
No to i ja:) Byłam wczoraj na USG:) wszystko w porządku, rączki, nóżki:) rusza się, fika i kopie:) termin mi sie przesunął na 31 stycznia (z 3 lutego). następna wizyta 13 - kontrolna:)

Lanka , Ivi moje gratulacje !

Fifka ja miałam na usg dowcipnym mierzoną szyjke i na podstawie tego właśnie badania ginka stwierdziła ze jak najbardziej wszystko ok. 38mm miałam długość moja szyjka i ginka stwierdziła ze idealna,.

Hejka :)

To moja pierwsza w sumie wypowiedź na tym forum oprócz przedstawienia się ;) Jesteśmy po poniedziałkowej wizycie u gina :) Pomimo, że miałam ogromną nadzieję że nasza dzidzia pokaże co ma między nóżkami niestety nie udało się hehe. Skutecznie się maleństwo przykryło. Najważniejsze jednak, że wszystko rozwija się prawidłowo i pozostało nam odliczać do następnej wizyty która ma się odbyć 12 sierpnia :) to ta połówkowa !!

Mam do Was dziewczyny jednak pytanko. Mam problemy z krążeniem, puchną mi nogi i po mału zaczynają pękać żyłki. Lekarz przepisał mi tabletki Cyklo 3 Fort. Niby nie ma żadnych znanych przeciwskazań do stosowania ich w ciąży. Tak piszą na opakowaniu. Ale jednak mam wątpliwości. Czy któraś z Was stosuje albo stosowała w poprzedniej ciąży? Bardzo się ucieszę z Waszych opinii i rad.

Pozdrowionka

reklama
Ach no i moje maleństwo ma 54 mm:) i wiem, że wszystkie piszecie żeby temu nie wierzyć, ale mój lekarz już mi powiedział że będzie dziewczyna. MOjej siostrze trzy razy się nie pomylił - myślę sobie że może na tyle dużo kobiet do niego przychodzi na USG że już umie sobie zobaczyć co trzeba:D

Do góry