reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
to ja! jest ok!
3,5 cm - 10 tyg, 6 dni. Serducho spoko, ciśnienie też, a najważniejsze, że szyjka długa:) dla mnie to była najważniejsza informacja:) i się poryczałam klasycznie i do teraz mnie trzyma. Pani doktor też miała łzy w oczach , tym bardziej, ze pamięta mnie z sytuacji sierpnia poprzedniego roku

dzięki za kciukasy, chyba sobie teraz pozwolę na zwymiotowanie, bo aż niedobrze z tego wszystkiego.
Za tydzień krew na toksoplazmowe i Downa i coś tam jeszcze

Ina - super!! żygaj sobie do woli, jak mówi moja gin "to świadczy o dobrej kosmówce" :D

w ogóle świetne wieści mamy tu na wątku :) gratulacje wszystkich ostatnich udanych wizyt!

Inomama super wiesci:-)
A ja mam pytanie bo jak bylam na usg w 10t4d to wyszlo ze to jest 10t6d I maluch mial prawie 5cm jak oni licza te tyg.?
juz sie nie moge doczekac bo 16 lipca usg I sie dowiem jak z ta przepuklina.

reklama
Inomama - hura hura hura ! :) super wieści

Teraz mogę iść sprzatać łazienkę :) o ile mój ziombelek mi pozwoli bo też coś muuuli...

Do góry