Anisen
kochamy Cię mocno
wczoraj usłyszałam o przypadku : pierwsza wizyta jest jeden pęcherzyk, ale malutki, za wcześnie, druga są dwa serduszka, trzecia są cztery dobrze że sie na 4 skończyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisałam już wcześniej-jak najbardziej tak-ja jestem tego przykładem z pierwszej ciąży...w 4tygodniu było widać jedno a już w 6 były 2 pęcherzyki.dlatego teraz tak się boję,choć widziałam jedno...Wow gratuluje bliźniaczej ciaży, to dopiero powód do dumy Jak myślicie, czy o ciązy bliźniaczej mozna dowiedziec sie troche pozniej? U mnie jest jeden pecherzyk, ale w rodzinie zdarzaly sie blizniaki i tak sie zastanawiam...
ewa, chyba lepiej jak jest więcej niż za mało, nie przejmuj się takimi błahostkami. ja jednego dnia miałam ok 3000 a za 3 dni ponad 9000 więc też duży przyrost
miałam identyczny konflikt,nie martw sie jak urodzisz to dostaniesz surowice i masz się nie martwic może na następnej wizycie da Ci więcej badac?dał podstawowe,mi też ale jeszcze miałam toxoplazmozewitajcie dziewczyny w ten deszczowy dzień... brrr..
Ja mam już za sobą pierwszą wizytę u gin. jestem troche rozczarowana.. To jest moja pierwsza ciążą i myślałam, że lekarz podejdzie do tego jakoś inaczej, że pogada ze mną itd. zrobił usg, widziałam już serdeszko. Niesamowite uczucie, większość z Was ma już dzidzię, więc to jest troszke inaczej, ale same pewnie pamietacie, jak to było przy pierwszej takiej wizycie...
Powiedział, że wszystko jest ok. zapytałam go o konflikt serologiczny, bo u nas taki może wystąpić- ja mam
RH - , a mój G ma RH+, ale gin powiedział, że nie ma co panikować. Dał mi skierowanie na badania: morfologia pełna, mocz, glukoza. tylko tyle.Czy to normalne? myslałam, że na dzień dobry dostanę więcej badań...