reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Widzę że komi doczekała się 100% potwierdzenia płci - GRATULACJE- dwa chłopaki zawsze prędzej się dogadają niż parka ;-) A córcie to Ci przyjdą jak sprowadzą panny do domu :tak:

reklama
Przykro mi Komi, ze tak sie stalo, bo wiem, jak zalezalo ci na coreczce. :-(No, ale niestety w tej sferze, jeszcze czlowiek nie ma zadnego wplywu narazie i pozostaje nam cieszyc sie z tego, co nam przydzieli natura. No moze z wyjatkiem kosztownych i bolesnych zabiegow, dostepnych w USA.;-)

tylko ja tak kocham male takie dziewczynki biegajace z kucykiem,w spodniczkach ojjjjj:-(

Wiem jak to boli bo sama jak dowiedziałam się o płci to następnego dnia tęsknym wzrokiem ptrzyłam za śliczną różową włóczkową czapeczką z kwiatuszkem w H&M :-( - i świadomośc że nie dla mnie te cudeńka.. Ja też myślałam że będzie babeczka

tylko ja tak kocham male takie dziewczynki biegajace z kucykiem,w spodniczkach ojjjjj:-(
Komi nie smutaj się. Zobaczysz, że więź między chłopcami będzie silniejsza, aniżeli między chłopcem a dziewczynką.
Widzisz, a ja właśnie nie mogę patrzec na te różowe sukienki i kucyki:sorry:. Nawet jak będę miała córeczkę, to w miarę możliwości finansowych i innych będę starała się za wszelką cenę unikac takigo "cukierkowania";-).

Widzisz, a ja właśnie nie mogę patrzec na te różowe sukienki i kucyki:sorry:. Nawet jak będę miała córeczkę, to w miarę możliwości finansowych i innych będę starała się za wszelką cenę unikac takigo "cukierkowania";-).

No to estragon link z artukuem dla ciebie :-D Cobyś córci nie "upupiła" Swoją drogą trochę racji mają - trudno typowo dla dziewczynki coś nie różowego znaleźć.

MojaWyspa.co.uk: Tu i Teraz - Nie pozwól upupić swojego dziecka

Wiem jak to boli bo sama jak dowiedziałam się o płci to następnego dnia tęsknym wzrokiem ptrzyłam za śliczną różową włóczkową czapeczką z kwiatuszkem w H&M :-( - i świadomośc że nie dla mnie te cudeńka.. Ja też myślałam że będzie babeczka
a to twoja 1 ciaza jezeli tak to masz szanse jeszcze na dziewczynke a ja juz nie,raczej nie wygram w totka abym mogla se pozwolic na 3 dziecko:-)

a to twoja 1 ciaza jezeli tak to masz szanse jeszcze na dziewczynke a ja juz nie,raczej nie wygram w totka abym mogla se pozwolic na 3 dziecko:-)

komi co nam pisane to jeszcze nie wiadomo ;-) A co do mojej pierwszej ciąży i płci to ja już zbyt wielkich nadzieji nie mam. Już kiedyś pisałam że w rodzinie mojego małża samych chłopów się robi. Od 4 pokoleń dziewczyny nie było - a wcześniej to też nie wiadomo bo nikt nie pamięta :tak: Chyba w spadku taką formę do wyciskania sobie przekazują :-D

Lenka dobre:-D:-D:-D
u mnie w rodzinie prawie same dziewczyny, u M po równo więc aż strasznie jestem ciekawa cóż malutkiego siedzi w moim brzuszku......

Komi nie wiesz co życie przyniesie.... a potrafi przynieść wiele niespodzianek:tak:

reklama
U mnie w rodzinie brat ma dwóch synów,ja córkę,kuzyn syna i reszta nie ma nic:eek: U mojego M. w rodzinie nikt nie ma dzieci:shocked2::eek:
Jest mi obojętne co będę miała.Komi ciesz się,że drugi synek jest zdrowy,bo to jest najważniejsze.A chłopaczki też są fajne,na razie nie wiesz,bo pierwszy synek jeszcze malutki,ale jak podrośnie,to sama zobaczysz.A matki sa ponoć bardziej zazdrosne o synków niz o córki:eek: przykład:moja teściowa A córcię może kiedyś będziesz miała,nie ma co się zapierać,w zyciu nigdy nic nie wiadomo.

Do góry