reklama
Przykro mi Komi, ze tak sie stalo, bo wiem, jak zalezalo ci na coreczce. :-(No, ale niestety w tej sferze, jeszcze czlowiek nie ma zadnego wplywu narazie i pozostaje nam cieszyc sie z tego, co nam przydzieli natura. No moze z wyjatkiem kosztownych i bolesnych zabiegow, dostepnych w USA.;-)
lenkaa*
Fanka BB :)
tylko ja tak kocham male takie dziewczynki biegajace z kucykiem,w spodniczkach ojjjjj:-(
Wiem jak to boli bo sama jak dowiedziałam się o płci to następnego dnia tęsknym wzrokiem ptrzyłam za śliczną różową włóczkową czapeczką z kwiatuszkem w H&M :-( - i świadomośc że nie dla mnie te cudeńka.. Ja też myślałam że będzie babeczka
estragon
mamusia synusia:P
Komi nie smutaj się. Zobaczysz, że więź między chłopcami będzie silniejsza, aniżeli między chłopcem a dziewczynką.tylko ja tak kocham male takie dziewczynki biegajace z kucykiem,w spodniczkach ojjjjj:-(
Widzisz, a ja właśnie nie mogę patrzec na te różowe sukienki i kucyki. Nawet jak będę miała córeczkę, to w miarę możliwości finansowych i innych będę starała się za wszelką cenę unikac takigo "cukierkowania";-).
lenkaa*
Widzisz, a ja właśnie nie mogę patrzec na te różowe sukienki i kucyki. Nawet jak będę miała córeczkę, to w miarę możliwości finansowych i innych będę starała się za wszelką cenę unikac takigo "cukierkowania";-).
No to estragon link z artukuem dla ciebie Cobyś córci nie "upupiła" Swoją drogą trochę racji mają - trudno typowo dla dziewczynki coś nie różowego znaleźć.
MojaWyspa.co.uk: Tu i Teraz - Nie pozwól upupić swojego dziecka
a to twoja 1 ciaza jezeli tak to masz szanse jeszcze na dziewczynke a ja juz nie,raczej nie wygram w totka abym mogla se pozwolic na 3 dziecko:-)Wiem jak to boli bo sama jak dowiedziałam się o płci to następnego dnia tęsknym wzrokiem ptrzyłam za śliczną różową włóczkową czapeczką z kwiatuszkem w H&M :-( - i świadomośc że nie dla mnie te cudeńka.. Ja też myślałam że będzie babeczka
lenkaa*
a to twoja 1 ciaza jezeli tak to masz szanse jeszcze na dziewczynke a ja juz nie,raczej nie wygram w totka abym mogla se pozwolic na 3 dziecko:-)
komi co nam pisane to jeszcze nie wiadomo ;-) A co do mojej pierwszej ciąży i płci to ja już zbyt wielkich nadzieji nie mam. Już kiedyś pisałam że w rodzinie mojego małża samych chłopów się robi. Od 4 pokoleń dziewczyny nie było - a wcześniej to też nie wiadomo bo nikt nie pamięta Chyba w spadku taką formę do wyciskania sobie przekazują
Lenka dobre
u mnie w rodzinie prawie same dziewczyny, u M po równo więc aż strasznie jestem ciekawa cóż malutkiego siedzi w moim brzuszku......
Komi nie wiesz co życie przyniesie.... a potrafi przynieść wiele niespodzianek
u mnie w rodzinie prawie same dziewczyny, u M po równo więc aż strasznie jestem ciekawa cóż malutkiego siedzi w moim brzuszku......
Komi nie wiesz co życie przyniesie.... a potrafi przynieść wiele niespodzianek
reklama
Agnieszka77
U mnie w rodzinie brat ma dwóch synów,ja córkę,kuzyn syna i reszta nie ma nic U mojego M. w rodzinie nikt nie ma dzieci
Jest mi obojętne co będę miała.Komi ciesz się,że drugi synek jest zdrowy,bo to jest najważniejsze.A chłopaczki też są fajne,na razie nie wiesz,bo pierwszy synek jeszcze malutki,ale jak podrośnie,to sama zobaczysz.A matki sa ponoć bardziej zazdrosne o synków niz o córki przykład:moja teściowa A córcię może kiedyś będziesz miała,nie ma co się zapierać,w zyciu nigdy nic nie wiadomo.
Jest mi obojętne co będę miała.Komi ciesz się,że drugi synek jest zdrowy,bo to jest najważniejsze.A chłopaczki też są fajne,na razie nie wiesz,bo pierwszy synek jeszcze malutki,ale jak podrośnie,to sama zobaczysz.A matki sa ponoć bardziej zazdrosne o synków niz o córki przykład:moja teściowa A córcię może kiedyś będziesz miała,nie ma co się zapierać,w zyciu nigdy nic nie wiadomo.