reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

m też nie i żyjemy dalej :-)
a jak mąż na dzidzię??

grześ jest przeszczęśliwy!!! I jakis taki dumnyyy!!! On wiecie nie chce poznac plci chce miec niespodzianke...ja bym jednak chciala ale moge czekac wazne ze maluszek zdrowy i to sie tylko liczy!! M wpatrywał sie w monitor jak zahipnotyzowany, wszystko chcial wiedziec:)

reklama
noi ja po wizycie USG:-)

moje malenstwo wazy 170 gram i jak na 16 tydzien i 5 dzien bo tak wyszlo z USG to norma wagowow posrodku czyli nie malo i nie duzo noi znam plec juz na 100000%

synek!!!!!!!!!

moje malenstwo wazy 170 gram i jak na 16 tydzien i 5 dzien bo tak wyszlo z USG to norma wagowow posrodku czyli nie malo i nie duzo noi znam plec juz na 100000%

synek!!!!!!!!!

Komi gratuluję. Krystianek bedzie mial towarzysza do zabaw :-):-):-)
Ciesze sie ze dzidzia zdrowa. A jak sie czujesz z tym newsem? Jak emocje?

synek!!!!!!!!!
tak 170 gram to norma. przy sotatnim pomiarze w 15+6 wedłu usg dzidzia ważyła 149 gram :-)

jak sie czuje? hmmmmmm dobrze,szkoda ze nie bede nigdy miala coreczki,:-( nie stac nas bedzie na 3 dziecko,ale zdrowie najwazniejsze:-)

reklama
Do góry