reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

aga najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok. Do poznania płci nie miałaś szczęścia tak jak ja;-). Twoja to i tak maluszek w porównaniu z moją (351 gram).:sorry: Pochwal się zdjęciem:tak:

reklama
zdjęciejest bardzo nie wyraźne i jest na nim tylko główka i kawałek raczki bo to duży dzieć.
mam wymiary główki i długość kości udowej.
a co do płci to i tak się jakoś nastawiałam, że i tak dziś jej nie poznam, więc jakoś nie czuję rozczarowania...
do niedawna czułam, że będzie dziewczynka a teraz jakoś coś mi na chłopaka podchodzi he he.
ale 23 go to już będę tak długo badana aż da się sprawdzić płec;-)

zdjęciejest bardzo nie wyraźne i jest na nim tylko główka i kawałek raczki bo to duży dzieć.
mam wymiary główki i długość kości udowej.
a co do płci to i tak się jakoś nastawiałam, że i tak dziś jej nie poznam, więc jakoś nie czuję rozczarowania...
do niedawna czułam, że będzie dziewczynka a teraz jakoś coś mi na chłopaka podchodzi he he.
ale 23 go to już będę tak długo badana aż da się sprawdzić płec;-)
Aga - a masz jakieś przeczucie co do płci, że to chłopak własnie?

reklama
a wiesz może co to za akcja????????????????????????????? ......mnie własnie lekarz chce na to wysłać ale koszt to 200-300 zł....masakra.....
aldonta u nas czasem szpitale robią jakąś akcje ( najczęściej Ujastek), raczej taka jednorazowa sprawa, sprawdź w swoim miescie , czy jakiś szpital nie robi takich akcji, wydaje mi się ze warto na to badanie( echokardiografii) pójść, lekarz dokladnie sprawdza serduszko, naczynia i przepływ krwi maleństwa

Do góry