reklama
zdjęciejest bardzo nie wyraźne i jest na nim tylko główka i kawałek raczki bo to duży dzieć.
mam wymiary główki i długość kości udowej.
a co do płci to i tak się jakoś nastawiałam, że i tak dziś jej nie poznam, więc jakoś nie czuję rozczarowania...
do niedawna czułam, że będzie dziewczynka a teraz jakoś coś mi na chłopaka podchodzi he he.
ale 23 go to już będę tak długo badana aż da się sprawdzić płec;-)
a co do płci to i tak się jakoś nastawiałam, że i tak dziś jej nie poznam, więc jakoś nie czuję rozczarowania...
do niedawna czułam, że będzie dziewczynka a teraz jakoś coś mi na chłopaka podchodzi he he.
aldonta
Fanka BB :)
nie mam pojęcia, ja się załapałam na bezpłatną akcję
a wiesz może co to za akcja????????????????????????????? ......mnie własnie lekarz chce na to wysłać ale koszt to 200-300 zł....masakra.....
aldonta
nie mam pojęcia, ja się załapałam na bezpłatną akcję
a wiesz może co to za akcja????????????????????????????? ......mnie własnie lekarz chce na to wysłać ale koszt to 200-300 zł....masakra.....
katagorka20
no nie znamy płci ale poczekamy
m też nie i żyjemy dalej :-)no nie znamy płci ale poczekamy
a jak mąż na dzidzię??
malina29
Mama debiutująca
Aga - a masz jakieś przeczucie co do płci, że to chłopak własnie?zdjęciejest bardzo nie wyraźne i jest na nim tylko główka i kawałek raczki bo to duży dzieć.
M
martika311
Gość
Ciesze się z wami z udanych wizyt
Krewetka gratuluje dziewczynki:-)
Krewetka gratuluje dziewczynki:-)
powiem ci tak, że bardzo długo miałam przeczucie, że to dziewczynka, później zaczęłam mówić, że jest mi już wszystko jedno, a ostatnie kilka dni czuję jakby chłopiec się tam skrywał :-)Aga - a masz jakieś przeczucie co do płci, że to chłopak własnie?
reklama
aldonta u nas czasem szpitale robią jakąś akcje ( najczęściej Ujastek), raczej taka jednorazowa sprawa, sprawdź w swoim miescie , czy jakiś szpital nie robi takich akcji, wydaje mi się ze warto na to badanie( echokardiografii) pójść, lekarz dokladnie sprawdza serduszko, naczynia i przepływ krwi maleństwaa wiesz może co to za akcja????????????????????????????? ......mnie własnie lekarz chce na to wysłać ale koszt to 200-300 zł....masakra.....