reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

:-DDziewczyny wpadlam na genialny pomysl, czemu oni nie mowia plci, nawet jak widac to jak na dloni, klamia, ze dziecko odwrocone jak przodem lezy, bo zdjecie potem przodem jest, nogi rozlozone itp. Bo jak nie powie, to ta matka za miesiac znow przyleci do niego na wizyte i poprosi o usg, a kazde usg to im dodatkowa kasa. A jak juz bedzie znala wczesnie plec, to juz tych dodatkowych usg nie bedzie i im dodatkowych pieniazkow. Jak to sie mowi, jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. :-D:-D
hha u mnie na każdej wizycie bez gadania robi usg

reklama
A czemu tak ci bez gadania robi, przeciez ty za to placisz to chyba powinien sie pytac, czy chcesz? Czy robi ci to moze za darmo? W cenie normalnej wizyty? Bo normalnie to te 3 duze usg obowiazkowe wystarcza. Jak ja nie trafilam na lachacza to na pierwszym usg tym 3 miesiace juz mi i plec powiedzial i mowi, dziecko rozwija sie dobrze, wszystkie wymiary sa dobre, zadnych wad nie widze, to nie ma sensu, zeby pani do mnie czesciej na usg chodzila, niech pani przyjdzie za dwa miesiace na polowkowe.

bo placisz to robi, a taki panstwowoy robi co wizyte USG nie bo on ma tylko od NFZ refundowane 3 USG i o chcesz dodatkowe USG to plac kobieto,

Witam
a010.gif
Jestem czerwcowka 2006 i marcowka 2008 podczytuje was troszke bo wlasnie przerabiacie temat plci. Ja mam 2 chlopaczkow i predzej nie znalam tego kalendarzyka a szkoda jak narazie to mi sie zgadzaja wyniki kalendarzykow, sprawdzilam tez w rodzine i tez jak narazie wszystko sie zgadza
k010.gif
Przeszla mi przez mysl 3ciaza no ale nie bylam pewna a teraz jak sprawdzilam te kalendarzyki to jeszcze bardziej mi sie zachcialo
a050.gif
wiec pozwolcie ze czesciej bede was podczytywac czy i wam sie sprawdzilo
a075.gif
a075.gif
a075.gif
a075.gif
a075.gif
Moze uda mi sie za 3 razem
c025.gif
c025.gif
c025.gif

Duzo zdrowka dla was i waszych maluszkow powodzonka

Ja chodze do prywatnego ginekologa. Uwielbiam tą kobiete i mam do niej zaufajnie. Gdy tylko dostanie wyniki badan dzwoni i mowi, czy trzeba sie martwić czy nie. Dzownie do Niej z każdą pierdoła o różnej porze a zawsze mie wysłucha i doradzi. Za wizyte płace 50zł. wiec myśle, że to nie duzo. Polecam Panią doktor ;)

reklama
Do góry