to sobie oblicz po mału kiedy planować 3 dziecko :-);-) wtedy już córkę planujAga, a mi znow 33 i sierpien chlopak, chyba jedyny miesiac na chlopaka w tym ciaglym rozu tam jest. Coz widocznie dwoch chlopow mi pisane jest.
reklama
No trafilismy
No jasne, ze w takim wieku juz widac normalnie, tak jak u Bary, no nie wiem czemu jej nie powiedzial, bo dla mnie tam jest widoczny, normalnie meski organ plciowy. Chyba w takim wieku gdyby to byla dziewczynka, to powinno tam byc ziarenko kawy. A nie palka i jajka jak trzeba. Guzek plciowy to jest tez taki wydluzony, ale nie ma takich jajek. A u jej dzieciaka, to wyglada to tak jakby juz tam i jajka zeszly. Ale czemu on jej nie powiedzial, to nie wiem.
No jasne, ze w takim wieku juz widac normalnie, tak jak u Bary, no nie wiem czemu jej nie powiedzial, bo dla mnie tam jest widoczny, normalnie meski organ plciowy. Chyba w takim wieku gdyby to byla dziewczynka, to powinno tam byc ziarenko kawy. A nie palka i jajka jak trzeba. Guzek plciowy to jest tez taki wydluzony, ale nie ma takich jajek. A u jej dzieciaka, to wyglada to tak jakby juz tam i jajka zeszly. Ale czemu on jej nie powiedzial, to nie wiem.
to sobie oblicz po mału kiedy planować 3 dziecko :-);-) wtedy już córkę planuj
Gdybym byla pewna, ze te kalendarze dzialaja i rozne inne sposoby planowania plci, to napewno zdecydowalabym sie na trzecie. Jak sie wam te kalendarze wiekszosci sprawdza to moze zaryzykuje. :-)
no to zacznij działąć, bo chyba mi i komi sie sprawdzi ;-)Gdybym byla pewna, ze te kalendarze dzialaja i rozne inne sposoby planowania plci, to napewno zdecydowalabym sie na trzecie. Jak sie wam te kalendarze wiekszosci sprawdza to moze zaryzykuje. :-)
Zobaczymy, bede prowadzic statystyki w miare, jak bedziecie dowiadywac sie plci na 100% i wtedy zobacze u ilu sprawdzilo sie z kalendarzem i jak bedzie to zdecydowana wiekszosc, to za trzecim razem zastosuje kalendarz. :-)
bo będziesz taką miała !!aga-ty tak nie mow bo mi az cisnienie skacze jak pomysle ze moglabym miec taka fajna ubrana w sukieneczki i z kucycczkami dziewczynke:-):-)
moja powinna mieć loki bo mój jak ma dłuższe to mu się kręcą
zawsze marzyłam o lokach to może jak nie ja to moja córcia ;-)
to zapisuj te statystyki zebyś potem nie zapomniała ;-)Zobaczymy, bede prowadzic statystyki w miare, jak bedziecie dowiadywac sie plci na 100% i wtedy zobacze u ilu sprawdzilo sie z kalendarzem i jak bedzie to zdecydowana wiekszosc, to za trzecim razem zastosuje kalendarz. :-)
reklama
Dziewczyny wpadlam na genialny pomysl, czemu oni nie mowia plci, nawet jak widac to jak na dloni, klamia, ze dziecko odwrocone jak przodem lezy, bo zdjecie potem przodem jest, nogi rozlozone itp. Bo jak nie powie, to ta matka za miesiac znow przyleci do niego na wizyte i poprosi o usg, a kazde usg to im dodatkowa kasa. A jak juz bedzie znala wczesnie plec, to juz tych dodatkowych usg nie bedzie i im dodatkowych pieniazkow. Jak to sie mowi, jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze.