asia.k
Fanka BB :)
na moich guzka nie widac bo za pozno usg robione tylko pepowina i jakies kropeczki kreseczki sama nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie, pewnie się lekarz tym kierował mowiac ze to chłopiecdluuuuuugi guzek noi temu dostal nazwe siusiaka:-)
a jeśli to nie pisior??kurde po ojcu to ma
Agate ty chyba minęłaś sie z powołaniemJak dla mnie wcale nie dlugi, normalna wielkosc guzka i nachylenie idealnie na dziewczyne. Nie wiem Aga, czemu piszesz, ze nie jest idealnie rownolegle, skoro jest.Przeciez to sie w zyciu z kregoslupem nie przetnie, ani pod katem 30 stopni, ani pod jakimkolwiek innym katem i z brzuszkiem nie utworzy kata prostego. I nie wiem, czermu mial kierowac sie dlugoscia na chlopaka, wrecz przeciwnie w takim wieku chlopiece sa troche grubsze i krotsze, a dziewczece troche dluzsze i ciensze, co wynika ze stroniki wklejonej przez Komi. Z tym, ze w takim wieku jest to tak mala roznica, ze na usg niezauwazalna, temu stosyje sie metode nachylenia guzka, a nie jego grubosci, czy dlugosci. Komi kupuj sukienki.
Agate nauczyła się nowego programu i teraz będzie się bawić