reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
a oto 4cm mojego stworka :)

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 125
troche nie chcial wspolpracowac i ustawic sie do zdjecia bo spal ale lekarz go rozbudzil wiec pomachal raczkami i nozkami i sfochany poszedl dalej spac ;) malz byl ze mna, wzruszyl sie oczywiscie i chodzi teraz caly usmiechniety :)

nataliak jaka już duża ta Twoja dzidzia ;)
ja mam usg 26/10 czyli w 10tc więc moja też pewnie będzie podobnej wielkości :D:D

nataliak jaka już duża ta Twoja dzidzia ;)
ja mam usg 26/10 czyli w 10tc więc moja też pewnie będzie podobnej wielkości :D:D

ja mam 22.10 i według usg będzie to 10 tydz i 4 dzień :-) więc tez pewnie coś tych rozmiarów. mam nadzieje, że nie będzie spać, tylko fikać :-D:tak:

reklama
Nataliak ale fajna, wszystko już ładnie widać, nie mogę doczekać sie swojego USG ;)
Mój mąż też był przy ostatnim USG, taki był zaabsorbowany biciem serduszka, tym że widzi dzieciątko itd że nie zauważył, że ja też miałam monitor przed nosem i po wyjściu z gabinetu szczegółowo mi opowiadł co widział, jak serduszko biło, że rączki, nóżki itd widział :D Jakby mnie tam nie było ;)

Do góry