Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agate-mowisz o tym zdjeciu co tam serduszko lekarz badal ze na nim odworoce jest tylem?Komi patrzac dzis na to zdjecie, wydaje mi sie, ze na nim wogole guzka nie widac, ze dziecko jest odwrocone troche tylem i, ze sa to dwie nogi. Tzn. to co myslisz, ze jest guzkiem, to moim zdaniem jest nozka.
A na wczesniejszym zdjeciu, tylko tym bokiem, a nie tym od dolu, to wydaje mi sie, ze widac guzek i, ze on wcale nie odstaje, tylko rownolegly jest. Ale nie jestem taka bardzo pewna tez, czy to jest guzek, czy tak jakis cien czegos innego. Skoro lekarz ci mowil, ze to chlopak, to ja bym trzymala sie wersji lekarskiej, tak do polowkowego, ktore albo potwierdzi, ze to chlopak, albo moze cos sie zmieni i bedzie to dziewczynka. Bo pomylki zdarzaja sie czasami.