reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

:rofl2:Dziewczyny zwariowałam! Ostatnie wszystkie wywnioskowałyście, że nosze chłopaka wiec cieszylam sie mimo, ze chciałam dziewuszke... a dzis mam dziwne przeczucia, czuje, ze to jednak dziewuszka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: hehe:-D

reklama
tak myslalam dziewczyny, ze z moich zdjec niewiele da sie zobaczyc.... Mnie to zupełnie wszytsko jedno co będzie.... ale wszyscy naokoło się dopytują...
Niestety od pasa w dół nie mam zdjątek, bo to było genetyczne usg.. ale może za tydzień lekarka na wizycie zrobi mi lepsze ujęcia... wtedy na pewno wkleję... ja i tak się cieszę że malucha w 4D zobaczyłam jak wymachiwał na żywo rękoma i nogami....
A tak wogóle to podziwiam was dziewczyny jak tak z kilku bialych i czarnych maziajów umiecie płeć poznać... dla mnie to czarna magia.....

zdjęcie z 12 tyg

16.jpeg

tu też napiszę......................witajcie wieczorowo.....ja dziś po kontrolnej i usg.....i nasza Dzidzia wywalila nam pipke i posladki także nie mamy watpliwości.....na bezczela chciała powiedziec.....jestem babką-czemu nie wierzycie hahahahah.....super!!!

Dzidzia zdrowa , moje wyniki ok oprócz CRP mam 3 x wieksze.....czyli jakis stan zapalny i obawiamsie ze to ząb z którym zwlekam....buuuu....wole poród niz stoma :(

tu też napiszę......................witajcie wieczorowo.....ja dziś po kontrolnej i usg.....i nasza Dzidzia wywalila nam pipke i posladki także nie mamy watpliwości.....na bezczela chciała powiedziec.....jestem babką-czemu nie wierzycie hahahahah.....super!!!

Dzidzia zdrowa , moje wyniki ok oprócz CRP mam 3 x wieksze.....czyli jakis stan zapalny i obawiamsie ze to ząb z którym zwlekam....buuuu....wole poród niz stoma :(

:laugh2::laugh2:ja też zwlekam z dentysta :zawstydzona/y:
Mała bezwstydnica z Twojego maleństwa;-) Super, że zdrowa !

a tu kolejne zdjecie mego niby synka:-) tutaj dobrze widac ten guzek plciowy tylko z tego wynika ze to dziewczynka a nie chlopczyk:sorry::sorry::sorry:

Załączniki

• 2009-11-25 15;05;56.jpg
    2009-11-25 15;05;56.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 54
Aldonta-kochana gratuluje coreczki to juz mozesz kupowac sukieneczki:-)

a ja juz kupilam komplecik dla synka:-)

reklama
Komi patrzac dzis na to zdjecie, wydaje mi sie, ze na nim wogole guzka nie widac, ze dziecko jest odwrocone troche tylem i, ze sa to dwie nogi. Tzn. to co myslisz, ze jest guzkiem, to moim zdaniem jest nozka.

A na wczesniejszym zdjeciu, tylko tym bokiem, a nie tym od dolu, to wydaje mi sie, ze widac guzek i, ze on wcale nie odstaje, tylko rownolegly jest. Ale nie jestem taka bardzo pewna tez, czy to jest guzek, czy tak jakis cien czegos innego. Skoro lekarz ci mowil, ze to chlopak, to ja bym trzymala sie wersji lekarskiej, tak do polowkowego, ktore albo potwierdzi, ze to chlopak, albo moze cos sie zmieni i bedzie to dziewczynka. Bo pomylki zdarzaja sie czasami.

Do góry