reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Ja juz sama nie wiem jak to będzie z płcią :-) Jeszcze faktycznie chłopak się urodzi.Ale na zdjęciu raczej widać,że nie mam mowy o pomyłce.
W kólku zaznaczyłam fragment,w którym podobno ewidentnie widać,że będzie mała Zosieńka.:-)

Załączniki

• zosia1..jpg
    zosia1..jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 41
  • zosia2..JPG
    zosia2..JPG
    13,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
No to ładna niespodzianka!!!No u mnie dziewczynkę potwierdzano juz tyle razy że mysle ze nie ma mowy o pomyłce... tym bardziej że juz z 4 lekarzy to potwierdzało... a ostatnio to nawet pani dr stweirdziła że mała ma jedna wargusie mniejsza a druga troszke wiersza jak kobiety czasem maja jedna piers wieksza od drugiej odrobine...wiec musi byc Gabrunia

U mnie też mam nadzieję, że dziewuszka na 100% bo po tych Waszych opowieściach już się zaczęłam denerwować :p Też mam filmik 4D gdzie jest fragment pokazujący co maleństwo ma między nóżkami i jest to ewidentnie muszelka (jak mawia mój Mąż :p). Zresztą ostatnio przy wizycie i krótkim usg lekarka stwierdziła "nadal dziewczynka, żaden siusiaczek tu nie urósł" :D

Frigga, no wyraznie widac, ze to dziewczynka. A te wczesniejsze z siusiakiem masz? Bo interesuje mnie jak sie tak moze siusiak wchlonac w tak poznym okresie ciazy.

Niestety nie mam.Ale lekarz wczesniej nie był do końca pewien płci,bo dzidzius zasłaniał się i nie dało rady dobrze podejrzeć.Dlatego było 80%.Ale tym razem powiedział,ze już na 100% dziewczynka.

Czyli to nie tyle byla pomylka co strzelanie w ciemno, skoro dziecko za kazdym razem zaslanialo. Lekarz mial zawsze 50% szans, ze trafi. Tylko szczescia mu troche zabraklo.:-D

no to ladny ambaras z tą płacią... To się zaczynam teraz martwic, bo u mnie młody tylko raz się pokazał, własnie na usg połówkowym, no ale sikawka była ewidentna... Mam nadzieję, że mu nie odpadła...

reklama
Bry!
Dawno mnie nie było, ale ogarnęłam wszystko co naskrobałyście - oj było tego....

W zeszłym tygodniu w środę byłam na przeglądzie: szyjka krótka, ale jeszcze trzyma. Nadal Luteina, za 3 tygodnie odstawić .... zobaczymy co się będzie dziać.
Elenka nadal jest kobietką, waga w 33t 5d ciąży to 1974g - więc gra i buczy. Jedno co mojego doktorka zastanowiło, aż oczy przetarł - ma baaardzo długie nogi. Jestem tylko ciekawa po kim, u nas w rodzinach wszystko z metra cięte....
Kolejna wizyta 14 kwietnia.

Do góry