reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

O kurcze az mam dreszcze, jestem w szoku:-):-) Dzieki Wam bo ja nic nie widze, myślałam, że to nożki :sorry:
Agate- Różnie to u mnie było, na początku chcialam bardzo chłopca tak też czułam...teraz etap byl dziewczynki;-)(mieliśmy juz ustalone imie), natomiast jak napisałyscie, ze prawdopodobnie chłopciec to tak samo sie ciesze:tak:Mój brat (z ktorym mieszkam) bedzie zachwycony;-)

Zobaczymy za miesiąc czy moja doktorka potwierdzi:happy:
A czy ktoraś ma dziewuszke i moze wrzucić usg zebym mogła porownać;> ?

reklama
według mojego usg Agate stwierdziła, ze bedzie dziewczynka poszukaj kilkas tron wczesniej. zdjęcie dodane w czwartek po południu 12.listopad :-)
może dojrzysz jakas różnice ;-)

Widziałam, widziałam;-) aczkolwiek z moja wyobraźnia jest coś nie tak i mało co widze:-p W każdym razie jeśli sie sprawdzi, że u mnie chłopiec u Ciebie dziewuszka to chyle czolo Agate :cool2::-)

A to mój dzidziuś równo w 13 tygodniu,wg usg 13d3d i miał wtedy 7,3 cm.Płci nie znam,może Agatka mi pomoże ? bo gin nie chciał powiedzieć,nie był pewny.

P1030592.jpg

Agnieszka- śliczna dzidzia, zdjecie podobne do mojego ale Twoje malenstwo chyba faktycznie ma mnie miedzy nóżkami niż moje;-);-) a mi Agate wróży chłopaka:happy:

aga- no właśnie zabrakło nam tu eksperta:-) ja mam nadzieje, ze jeszcze przed swietami pojde do mojej doktorki i sie potwierdzi;-)

Ja 17 grudnia mam usg w 17 t.c,może się dowiem wtedy:-) Mam nadzieję,że ekspert niedługo się pojawi i wypowie się na mój temat ;-)

reklama
Do góry