aldonta
Fanka BB :)
komi- Gratuluje maleństwa a powiedz jak dluga jest Twoja kruszynka?;-)
To ja sie pochwale moim maleństwem, ktory potrafi juz siedziec poturecku ale na zdjeciu tego nie ma
Super te nasze dzieciaczki ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
komi- Gratuluje maleństwa a powiedz jak dluga jest Twoja kruszynka?;-)
To ja sie pochwale moim maleństwem, ktory potrafi juz siedziec poturecku ale na zdjeciu tego nie ma
nie nie tu lekarz zmienial tasme,bo skonczyl sie papier do USG a uparcie chcial mi zrobic zdjecie siusiaka ale to slad po tasmie klejacej ktory zostal na papierku,i temnu tam tak wyszlo:-)Super ! a na tym 1 zdjęciu co to za dziwne cos? zakleiłaś jego siusiaka? ))
Dziekuje ja niestety nie mam zadnych przeczuc czy to bedzie chlopiec czy dziewuszka... za miesiac kolejna wizyta i mam nadzieje ze juz bedzie wiadomoElwiwas fajny maluch i wyglada mi na chlopaka.
a czym sie sugerujesz, że to chłopiec ;>?Elwiwas fajny maluch i wyglada mi na chlopaka.
a czym sie sugerujesz, że to chłopiec ;>?