reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

magne b6 ... chyba tak zrobie, zobacze te kilka dni czy bedzie jakas wielka roznica bo teraz i tak mam twardnienie..
skoro i tak masz twardnienia to przejdz na aspargin, ja tez brałam na początku magne b6 i cały czas miałam twardnienia. zaczełam brać aspargin 3 razy dziennie i przeszło.. a koszt minimalny, bo za 50 tabletek w aptece około 5-6 zł płciłam i bez recepty
Witam wiosennie :tak:
również wczoraj miałam wizytę - Malutki jest już dosyć spory i waży sobie 2400g (34tc), rozwija się prawidłowo i wszystkie wymiary ma zgodne z aktualnym tygodniem ciąży :-) Mam tylko więcej leżeć bo Synek jest dość nisko, ale szyjka macicy w porządku więc raczej suprajsa wcześniej nie będzie :-D:-D:-D Ogólnie to coraz ciężej :-D
ależ piękna waga :-)

reklama
Majowa_Mama gratuluje dużego synusia... jak na 34tc to akuratny...teraz maluszki sporo ciałka nabierają....
a ciązej to chyba już będzie do porodu.... ale to juz tak malutko czasu

Hej dziewczyny:-)
Ja już jestem po usg:) Mały zdrowo się rozwija, waży 2000 kg, pani doktor powiedziała że odpowiednio na swój wiek:) Powiedziała że giganta nie powinno być:-D W sumie tak jak wychodzi mi z pierwszego usg że to 33 tydzień (termin na 18 maja) tak dzisiaj też wychodziło ze to 33 tydz. :-) Mały ułożony jest główkowo, co najważniejsze płeć potwierdzona, bo ostatnie usg miałam w styczniu i lekarz mówił na 90%, teraz to mi nawet wydrukowała zdjęcia genitaliów na potwierdzenie:-D

reklama
Do góry