a ile tych leukocytów masz? ja miałam ostatnio3-5 wpw i dużo bakterii i lekarz chciał antybiotyk dać, ale uprosiłam o inne tabletki, teraz mam 2-4 wpw i nadal dużo bakterii, zobaczymy co dziś na wizycie powie na takie wyniki.Wiecie co dziewczyny?Jak tak czytałam posty, to widzę, że wy na skurcze to przyjmujecie leki.Ja mam non stop skurcze brzuch się robi jak kamień, a jak pojechałam na pogotowie to lekarz na skurcze nic nie dał tylko powiedział, że tak może być.Na szczęście mam z Pl nospę to sobie łykam, jak mam bardziej bolesne.A teraz jeszcze odebrałam wyniki i mam bardzo wysoki poziom leukocytów.Wiedziałam już wcześniej ,że coś jest nie tak, ale po poprzednich wynikach lekarz powiedział, że nie może nic wypisać i kazał mi pić dużo wody.No i świetnie teraz ciekawe co zaleci:-(Tutaj służba zdrowia jest jeszcze lepsza niż w PlMam nadzieję, że jednak gin coś mi na to poradzi.Pozdrawiam was wszystkie
a co do skurczy to możesz też spokojnie magnez brać
ja tylko w pierwszym trymestrze brałam kwas foliowy, teraz fakt est w witaminach, ale ja te witaminy biore jak mi się prypomni czyli średnio raz na tydziendziewczynki czy wy jeszcze przyjmujecie kwas foliowy bo mi moja gin kazała przez całą ciążą pomomo tego ze w witaminach w których przyjmuje sa one?pozdrawiam zycze miłego dnia i udanych wizyt ja mama swoja dopiero 30 marca ale za to sie ciesze bo bedzie usg i znów zobacze swojego synka ciekawa jestem ile wazy i jak sie ułożył?
katagorka gratuluję wizyty ;-) ja mam dziś na 17 ciekawe co tam nowego..witam zdaje juz relacje z wizyty wczorajszej....
mała dalej jest Gabrysią jak to pani dr stwierdziła dziewuszka jak malowanie!! robiła sliczne minki nadymała policzka i chyba posyłała tatusiowi buziaki) rozwija sie podobno idaelnie z wikiem ciązy z miesiaczki dokladnie wazy 1650g na 31 tydz 3 dzien. Obrocona głowka w dół..
niestety bardzo sie wierci i istnieje zagrożenie że może sie pępowinka owinąc bo jest jej dużo koło buzi(( więc od 36 tyg bede regularnie chodzić na ktg!
jesli chodzi o mnie szyjka dalej kurcze miękka jakos nie skaraca sie ale mała napiera na nią głowką ... i mam brać luteinke dopochwowo 2 na noc i wiecej odpoczywac mniej chodzić. Kolejna wizyta 15 kwietnia. pozdr
o dziwo od tygodnia odstawiłam aspargin i żadnych skurczy nie mam, żadnego twardnienia :-)
ciekawe co lekarz na to powie :-)