reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
Dziewczyny, super te Wasze Maleństwa. A widok bliźniaków po prostu mnie rozczula i rozbraja :happy:

Ja już nie moge sie doczekać na kolejne podglądanko, które nie wiem kiedy nastąpi. Wcześniej, czy dopiero na połówkowym.

Chrupcia, wysłałam Ci PW i o razu przepraszam, ze milczałam, ale po prostu nie przeczytałam Twojego postu, posta, a ch****ka nie wiem jak się pisze :wściekła/y:
pozdrawiam

komi szalejesz dziewczyno z tymi fotkami.. masz już chyba spory ich zapas ;-)

a oto premierowy występ mojej gwiazdy/gwiazdora na forum i o ogólnie w necie :-) podczas usg dzidzia miała skrzyżowane nóżki i ssała palec.. albo dłubała w nosie :-D

Agate liczę, że zdołasz coś tu dostrzec.. ostatnio jest mi obojętne czy będzie chłopiec czy dziewczynka więc możesz śmiało strzelać ;-)

Załączniki

• mały_Rafcio.jpg
    mały_Rafcio.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 82
Fajne wyraźne zdjecie! :tak: Gratuluję awru, będziesz spokojna skoro wiadomo,że u dzidzi wszyskto dobrze.:tak: Mój gin mówi, że ciężarne jak usłyszą bicie serca,starcza im to na ok. m-c, a potem znowu jakieś dziwne pomysły przychodza do głowy i tak w kółko...:-p

święta prawda.. żyjemy tak naprawdę od usg do usg.. a że pewnie przy kolejnej wizycie usg mieć nie będę więc będę schizować trochę dłużej :-p

reklama
Do góry