reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
Skoro gin tak okreslil, to gin wie lepiej. Akurat na tym zdjeciu tak to wyglada. Sama jak poprowadzisz linie to tez ci tak wyjdzie. Ale to moze byc temu, ze zdjecie nie jest idealnie bokiem, bardziej przodem, temu widac dwie rozlozone nogi. Gdybys miala zdjecie idealnie bokiem, to moze na nim inaczej by to wygladalo, po chlopiecemu.

:D Na razie się bawimy w zgadywanie ;-)
Ja jak rozróżnię główkę, brzuszek, nóżkę, rączkę - to już super!!
02.11 wg USG był 12tyg6dni :D więc troszkę mniej niż wg OM

A ja od początku nastawiałam się, że będzie dziewczynka... W sobotę poszłam na wizytę do gina i podczas USG tak od niechcenia zapytałam czy widać już płeć. Pan doktor się uśmiechnął i powiedział, że nie jest pewien na 100 % ale chyba chłopczyk:) zobaczymy, czy potwierdzi się przy następnym badaniu...

Oto USG robione w 9 tc oraz w 13 tc. Na trzecim zdjęciu moja Dzidzia mi łapką pomachała:-)

Załączniki

• DSC00013.jpg
    DSC00013.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC00014.jpg
    DSC00014.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00015.jpg
    DSC00015.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 53
no to ciekawe czy "wróżenie" z ph moczu się sprawdzi bo odebrałam wyniki i mam ph 7 - zobaczymy na usg może coś się okaże. jutro planuje wybrać się do gina

reklama
Do góry