reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

a do mnie dzwonił mój gin, że wyniki badań nie wyszły za dobrze:no:
a dokładnie w moczu, coś o leukocytach mówił i bakteriach, ale że siedziałam w tym czasie u fryzjera to nie wiem do końca, wiem tylko, że będe musiała jakiś antybiotyk dostać i przesuneła mi się wizyta z 11.03 na za tydzień,

reklama
aga nie martw się, ja też mam mega dużo bakterii w moczu. Escherichia coli 10000000 cfu/ml. Wysłałam mojemu ginowi wyniki mailem ze 2 tygodnie temu, ale nie miałam kiedy podskoczyc po recpetę, a wizytę mam 9 marca, także już wytrzymam. Też dostanę antybiotyk.

Nie wiem jak to się dokładnie nazywa ale sprzedają w aptekach razem z antybiotykami żeby grzybicy nie było. trzyma się to to w lodówce i zażywa 30 min przed antybiotykiem.

oo to jeśli takie coś jest, to chętnie się w to zaopatrzę, ja od kilku lat nie biorę antybiotyków, bo wiem, co mnie potem czeka:wściekła/y: ale jeśli te osłonki mają pomóc to napewno skorzystam, za tydzień na wizycie skonsultuję z lekarzem :tak::-)

Mi zawsze w aptece proponowali jak kupowałam antybiotyki. nigdy nie brałam ale znajoma powiedziała że to jest bardzo fajna sprawa i warto się w to zaopatrzyć.
Zapytaj w aptece jak będziesz wykupywać antybiotyki.
Tylko tak jak mówiłam nie wiem czy w ciąży można to brać. Ale chyba tak skoro można też sam antybiotyk.

reklama
ok, zobaczymy, co lekarz na to, ale myślę, że te osłonki nie sa szkodliwe dla dzidziusia, no ale lepiej spytać lekarza

Do góry