reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Ola-napewno wszystko bedzie ok,glowa do gory

ja jutro mam USG juz nie moge sie doczekac kiedy zoabcze mego synka,USG mam dopiero na 18:30 interesuje mnie barzdo waga mego synka

reklama
Ola jeśli faktycznie nie najlepiej się czujesz to może lepiej skorzystać z tego skierowania i przemęczyć się w szpitalu.. przynajmniej będziesz pod stałą opieką lekarską..

Zobaczymy co powie pan doktor, poczekam jeszcze te kilka godzin.
A swoją drogą też jestem ciekawa wagi dzidziusia, ostatnio brzusio dość ciężki się zrobił. I rozstepy się pokazały, na szczęście w niewidocznym miejscu.

Agate rozmawiałam z dziewczynami które rodziły w Irlandii i wszystkie mi powiedziały że tu lekarze idą na żywioł. Czyli powrót do średniowiecza;-) na szczęście sprzęt mają bardzo dobry i w razie "W" szybko mogą zareagować . No nic mam nadzieję że przeżyjemy;-) w końcu w średniowieczu kobiety też dzieci rodziły:tak:

Komi, jutro to usg co masz, to jest to trzecie duze usg, czy podgladanie na wizycie u twojego ginekologa?

Ola nie martw sie, moj najwiecej daje mi popalic wieczorem i w nocy jezeli chodzi o ruchy. A w ciagu dnia to glownie wtedy, gdy sie poloze. lub spokojnie przed tv siedze, czy slucham muzyki, to od razu sie wlancza. Pewnie tanczy. ;-)

hejka:-)

nie ja nie ide dzis do mego gina tylko umyslnie na USG,nie wiem co bedzie doktor patrzyl,czy to juz pora na te duze USG bo w sumie juz 28 tydzien,alemam ochote zobaczyc moje dziecko,8 tyg nie mialam USG i ide dzis i o:-)moj lekarz twierdzi ze wystarcza tylko 3 USG a w ciazy z krystiankiem mialam robione u niego tylko 2 razy USG a teraz mam gdzies co on mowi i ide teraz na USG czyli 28 tydzien i potem planuje isc tak w 34 i potem tak w 38-39

Ostatnia edycja:
Komi milego ogladania. :tak:A to trzecie duze robi sie na poczatku 3-go trymestru, lub troche pozniej. Ale juz na poczatku mozna robic. To my chyba juz tak jestesmy?;-)

A ja mam dzis wizyte z polozna, bedzie ze mna rozmawiac na temat porodu, czy mam jakies specjalne zyczenia, jak to ma przebiegac, itp. W przypadku cesarki, jakby dziecko bylo za duze na naturalny porod, to tez ma mi mowic jak ta cesarka ma przebiegac, no i mamy rozmawiac tez na temat szkoly rodzenia, jak sie zdecyduje na te opcje to dzisiaj mnie ona tam zapisze.

A ja mam dzis wizyte z polozna, bedzie ze mna rozmawiac na temat porodu, czy mam jakies specjalne zyczenia, jak to ma przebiegac, itp. W przypadku cesarki, jakby dziecko bylo za duze na naturalny porod, to tez ma mi mowic jak ta cesarka ma przebiegac, no i mamy rozmawiac tez na temat szkoly rodzenia, jak sie zdecyduje na te opcje to dzisiaj mnie ona tam zapisze.
Agate to powiedz jej, że najlepiej żeby nie bolało, wszystko odbyło się w ekspresowym tempie i bez komplikacji :-D:rofl2::-D

reklama
Do góry