Tiger to Ci pewnie ciśnienie podskoczyło trochę, jak usłyszałaś, że siurek
Oj, podskoczyło, podskoczyło
Już widziałam tego siurka w różowych ubrankach
Już się oswoiłam z myślą o kolejnej córuni
estragon, dzięki za info o lekach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tiger to Ci pewnie ciśnienie podskoczyło trochę, jak usłyszałaś, że siurek
No z tymi fobiami to ja też mam meksyk, jak mi się czasem włączy... ojojojHahahahaha, ja też mam fobie duchowe czasami;-)
No, co do irokeza, to trudna sprawa, synek raczej akurat w tym nie pomoże Ale fajnie, że tak się troszczy o mamusię. A ślubnego nie ma??
Przeżyłam chwilę grozy, qrwa ja się wykończę nerwowo.
Jak mnie przed godziną bóle złapały, poczułam nawet coś w rodzaju pieczenia w podbrzuszu. Matko jedyna, szybko Nospa x2, koła do góry i leżę tak teraz. Powoli puszcza, ale boję się pomyśleć co będzie w nocy. Z wrażenia zapomniałam czy wciskałam już w siebie wieczorną Luteinę czy nie, a szukanie takiej małej tableteczki to jak szukanie igły w stosie siana
Obym nie musiała drzeć do szpitala, bo nawet nie wiem gdzie mam pidżamę.....
Jesooo ale mam szoka
Magda super że się lepiej czujesz:-)Cześć jak czapka :-)
Uroczyście oświadczam, że czujemy się dobrze, no mogło być lepiej. Jeśli coś mnie jeszcze zaniepokoi to w poniedziałek lecę na wizytę, jeśli wszystko będzie ok to za tydzień na planowaną ;-)
Zamulona jestem bo wstałam przed 10.00 co mi się nie zdarza.....