reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

staram się tym nie martwić. teraz kolejna wizyta dopiero 11 lutego to moze mały przywali teraz:-) bo nawet czuję jak rozpycha się w brzuszku- rosną mu nóżki, rosną :tak::-D

Ale po co on ma przywalać wagowo, jak ma normalną wagę :confused: przecież w wieku na suwaku miesci się w okolicach 25 centyla - po prostu z tych mniejszych, a jak weźmiesz rozmiar o 2 tyg. młodszy to już wogóle ma wagę średniaka. Moim zdaniem on ma super wagę i fajnie jakby takie tempo trzymał, bo jak zacznie przybierać to dolecisz do 4kg:tak:

reklama
Malinko, ja tez dostałam skierowanie na glukozę, ale moja gin powiedziała mi, że nie wszędzie pozwalają z tą cytryną... Daj mi prosze znać gdzie w Łodzi robiłaś to badanie, bo nie chcę trafić do jakiegoś laboratorium, gdzie będa mi kazali wypić samą glukozę bez cytryny... :no:

Afiliacja - badanie robiłam w Medicoverze (na Piłsusdkiego) - a badanie kosztuje 16 PLN :-)

Agate jak super, że wyniki w porządku - cieszę się razem z Tobą :-)

anusia gratuluję DZIEWCZYNKI!!

no majowe mamusie wszystkich pisiorków - nasze chłopaki będą mieli w czym wybierać bo niezły urodzaj na dziewczynki mamy :-)

dziś rano w radiu zet mówili ze wrzesien- październik będzie babyboom, bo jak są takie mrozy to ludzie sie częściej przytulają:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry