Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiecie co calkiem niedawno moj kolega zostal ojcem wczesniaka, na kazdym usg lekarz powtarzal ze bedzie córcia i oni sie tak nastawili a tu na porodowce szok - urodzil sie pitol
Witam serdecznie po dość długiej przerwie. Nie miałam wcześniej okazji, więc życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Po ostatniej wizycie opadły mi ręce. Okazało się, że mam skurcze, szyjka mi się skraca, dodatkowo mam zapalenie układu moczowego, mam brać stertę leków i leżeć. Ah załamana jestem. Każde twardnienie brzucha mnie paraliżuje, czekam ze zniecierpliwieniem na każdy ruch dzidziusia. Synuś rozwija się prawidłowo, waży 458 gram, tylko te skurcze....
Taa, pokazała, chyba rogi. ;-)Oleśka, a co z ta twoją dzidzią? Pokazała się już, czy nie? Bo już nie mogę się doczekać
Taa, pokazała, chyba rogi. ;-)
Ale ja wiem, że będzie dziewczynka i już. Innej opcji niet.
A co bierzesz na te skurcze i w jakiej dawce ? Bo ja mam skurcze od 9 t.c.Obecnie biorę fenoterol,trochę po nim ręce mi się trzęsą i serducho trochę mi się telepie,ale nie każdego dnia.W każdym razie skurcze jak ręką odjął.
mój mąż mówi w takiej sytuacji, że to musiał być bardzo skromny chłopiecwiecie co calkiem niedawno moj kolega zostal ojcem wczesniaka, na kazdym usg lekarz powtarzal ze bedzie córcia i oni sie tak nastawili a tu na porodowce szok - urodzil sie pitol
To ja biorę podobny lek i też 4x 1/2 tabletki i isoptin do tego.Także będzie okDziękuję za słowa otuchy.
Biorę Cordafen 10mg 4x 1/2 tabletki, przez pierwsze dni bolała mnie głowa, ale brzuch nadal mi twardnieje, mam jednak wrażenie, że coraz rzadziej. Najgorsze, że przed wizytą niczego nie czułam myślałam, że wszystko jest w porządku. A tu takie wieści.
Kruca fuks!!! ale przy wcześniaku i to i tak pewnie cieszą się, że wszystko OK i płeć to drugorzędna sprawa...
W przychodni gadałam z laską która urodziła 4 dni wcześniej - u niej na ostatnim usg przed samym porodem powiedzieli, ze będzie chłopak a nie laska