reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
A co bierzesz na te skurcze i w jakiej dawce ? Bo ja mam skurcze od 9 t.c.Obecnie biorę fenoterol,trochę po nim ręce mi się trzęsą i serducho trochę mi się telepie,ale nie każdego dnia.W każdym razie skurcze jak ręką odjął.
Agnieszka ja właśnie w zeszły weekend miałam bóle brzucha i taki się twardy bardzo robił, byłam u lekarza i kazał brać 3 razy dziennie nospe forte i też 3 razy dziennie Asmag...i narazie bóle ustały. Gdyby się pojawiły mam przepisany jeszcze Cordafen ale na razie go nie biore.

Aldonata, nie badz taka pewna, mi lekarz, ktory robil polowkowe, to sam mowil, ze jak jest dziewczynka, to czasem sie myli, na usg polowkowym, bo nie jest to tak ewidentne jak w przypadku chlopaka. Temu dziewczynka to mowi na 85%. Ale jak widac, ze chlopak, to nigdy sie nie pomylil i, ze jak widac chlopak na polowkowym, to w 100%. A moj grubas w rowno 22 tc wazyl 498 gram. Ja mysle, ze to sporo i troche sie boje, czy to nie przez cukier, ale jak lekarz twierdzil, ze w normie to nie bede sie tym narazie przejmowac.

A ja na to twardnienie nic nie bralam, samo przeszlo. Dzis mi troche brzuch pobolewal tak, ale obylo sie bez lekow, bo nie byl to ciagly bol.

Hellloł Dziewczynki :-)

No no - kolejna porcja niusów!!!!!
Awru - gratuluję synusia z całego serca - rzeczywiście Białystok "chłopem stoi" - zaparszamy w przyszłości do Łodzi - bo tu urodzaj babeczek :-)
NIkita - też gratuluję chłopca!!! Super, ze coraz wiecej z nas już zna płec - mozna juz szaleć i zacząc planować na całego!!
Martika - witamy w klubie dziurawców - baby górąąąąąą!!!!

Ostatnia edycja:
Aga!! udanej imprezki

ja wczoraj nawet jeszcze potańczyłam u znajomych na parapetówie :-)
tak więc życze Ci tez udanej zabawy - jeszcze brzuszki nie takie duże, byleby Ci się nie powtórzyły te skurcze
ja biorę magnez z wit B6 2* dziennnie - i skurczów nie ma:-)

A u mnie łożysko się wczoraj odezwało:wściekła/y: Wczoraj wieczorem małe plamienie się pojawiło,ale dzisiaj nic,na szczęście.Po zastrzykach strasznie mięśnie mnie bolą,do samych kolan i w pachwinach,podejrzewam,że coś tam się zacisnęło i naczynko jakieś pękło:-( bo skurczy nie mam,tylko jakbym zakwasy miała:-( We wtorek będę na usg 4D i dokładnie o te łożysko się zapytam.
No,a jak ktoś chce mieć dziewczynkę,to w łódzkie musi przyjechać;-)Coś w tym jest,bo wśród moich znajomych od dwóch lat ani jednego chłopaka,tylko same dziołchy wszędzie;-)

reklama
Do góry