Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lekarz kazal przyjsc mi za 3 tyg bo nie mogl zbadac serduszkatych komor itp bo za male,no ale ja znowu amm placic 160 zl nie nie dziekuje!!!!!
jak u was badano serduszko? normalnie zbadal tetno posluchal glosno noi co on jeszcze chce??????? ale patrze na USG krystianka i tam am opis o przedsionkach komorach itp ale miedzy 28-32 tyg znowu na takie badanie sie wybieram wiec wtedy popatrzy na te serduszka i teraz juz nigdzie nie ide,nie stac mnie aby w ciagu miesiaca wydac 400 zl na USG
tak się w sumie zastanawiam teraz bo za bardzo byłam rozemocjonowana wcześniej... czy to położenie główkowe jest nieprawidłowe?
Pytałam się czy on tam może cały czas siedzieć czy to wyjatkowo teraz podczas badania? Co jak zauważył słusznie lekarz jest pytaniem bez odpowiedzi bo nie wiemy gdzie się znajdował chociazby godzinę wczesniej...
Ale faktem jest że wszystkie kopniaki czuje wyłącznie bardzo, bardzo nisko...
Matko Bosko Kopydłosko... to mój jakiś gigant!
400g i wg usg 20w4d (wg OM 19,5)
Ha! nic dziwnego ze tak ja tyję ;-) jakoś muszę tego smoka wykarmić;-)
Ale pytałam sie lekarza czy za duzo nie waży i stwierdził, że spokojnie w normie...