reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
kochane, melduję co i jak i kto po połówkowym:

Bejbik jak to ma w zwyczaju na usg ułożył się tak aby utrudnić wykonanie badania:baffled:

Z tego co się udało złapać w kadrze...(lekarz się nie wahał)

duży chłopak :-):-):-):-)

400g, wszystkie wymiary pokazują ciążę 20 tyg +, nawet 6 dni

ale trzeba powtórzyć badanie za trzy tygodnie bo nie było jak zbadać główki, przez chwilę tylko mignęła lewa półkula.

Tu opis jak by któraś z was chciała np. Porównać:-)
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak się w sumie zastanawiam teraz bo za bardzo byłam rozemocjonowana wcześniej... czy to położenie główkowe jest nieprawidłowe?
Pytałam się czy on tam może cały czas siedzieć czy to wyjatkowo teraz podczas badania? Co jak zauważył słusznie lekarz jest pytaniem bez odpowiedzi bo nie wiemy gdzie się znajdował chociazby godzinę wczesniej...

Ale faktem jest że wszystkie kopniaki czuje wyłącznie bardzo, bardzo nisko...

chrupcia moje dziecko na każdej wizycie jest ułożone główkowo, ale się przemieszcza. jeszcze ma dużo miejsca w brzuszku i zmienia co rusz pozycje, więc ja się tym nie martwię. a rychy czuję róznie, czasem baaaardzo nisko aż prawie w szyjce:szok: czesem nawet w okolicy pępka

reklama
Do góry