reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
Hej Kobitki :)

Dziękuję wszystkim za gratulacje. Aczkolwiek mam nadzieję, że jest jeszcze trochę szansy na pomyłkę ;) A to dlatego, że lekarz te 90% podał po tym, jak nic dyndającego nie zobaczył, ani nic bułeczkowego (nogi zaciśnięte). Dopiero potem dodał jeszcze 5% jak wykukał jakąś kreseczkę.

Nic to, idę na Gwiaździstą, do mojego ulubionego doktora. Muszę się upewnić, bo nie wiem ile ubranek mam kupować. Jak jednak dziewuszka, to kupię mniej, bo mam trochę po swoich córach, a jak chłopczyk, to oczywiście więcej.
Uparta jestem, co ;) Aaa, i obejrzę sobie na 3/4D
Tak więc za jakiś tydzień, półtora dam znać, mam nadzieję przynajmniej

A czy do 4-ech razy sztuka???
Ja bym chciała, ale wiek raczej już niepewny, bo przeciez i tak byłoby to za jakieś min. 2 lata, poza tym warunków by nie było. I pewności też nie, że kolejny to już synuś będzie ;-)
MM dziewuszkami strzela chyba :-D
Agate, a żebys wiedziała, że o tym przysłowiu Waszym pomyślałam :)

pozdrawiam :)

aga-watpie aby panstwowo ktos zrobil ci USG i jeszcze tylko umyslnie ze wzgl na plec,aby isc panstwowo to musisz miec karte u lekarza noi przeciez kolejki sa do lekarzy,:-(a do 6 stycznia juz niedaleko:tak:,prywatnie to co innego

włąśnie tu gdzie się wybieram nie ma kolejek idę, rejestruję się i po 10 minutach wchodzę. to jest lekarz do którego chodziłam przed ciążą. ale tak, po co zawracać sobie głowę, do 6 stycznia czekam :-)

A to moja ''niespodzianka''. :) Zdjecie malucha gdy mial 12 tygodni. Na wiecej info (jak sie uda oczywiscie :)) musze czekac do 8 stycznia..

Załączniki

• DSC02535.jpg
    DSC02535.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 49
aga0411 a no, tu w UK sa tylko 2 USG, jedno kolo 12 tygodnia i drugie kolo 20 tygodnia.. Nawet chcialabym to 3d czy 4d, ale narazie nie szukalam kliniki z braku czasu.. Jednak jak 8go stycznia sie nie dowiem wiecej o mojej niespodziance, wtedy juz na sile znajde czas.. :-) Bo jednak chcialabym wiedziec czy kupowac niebieskie, czy rozowe ubranka..

Mysle ze jeszcze cos moze robia kolo 30go tygodnia ale pewnosci nie mam.. Nie jestem zadowolona z tej opieki, ale juz sie nie bede zalic..:no: W Pl masz ginekologa mozesz o wszystko zapytac, wszystko sprawdzic.. Tutaj midwife na moje pytania odpowiadala zdawkowo.. Ale nie wazne, juz o nic nie pytam..:cool:

reklama
Do góry