reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Witam!
Melduję się z wczorajszej wizyty...no i będzie 2 chłopiec moja druga dzidzia też ma siusiaka :)
Ważą prawie tyle samo po ok 200 g a tak szaleli że ciążko było ich zmierzyć i rozróżniać który to który...małe łobuziaki :)...są zdrowi i wszystko jest w porządku.
To tyle dobrych widomośći...bo gorzej jest ze mną bo mam nadciśnienie i niestety dostałam leki i zastrzyki...muszę codziennie 3 razy mierzyć ciśnienie...dam jakoś radę najważniejsze są dzieci ...nie wolno mi się wogóle denerwować...

reklama
Witam!
Melduję się z wczorajszej wizyty...no i będzie 2 chłopiec moja druga dzidzia też ma siusiaka :)
Ważą prawie tyle samo po ok 200 g a tak szaleli że ciążko było ich zmierzyć i rozróżniać który to który...małe łobuziaki :)...są zdrowi i wszystko jest w porządku.
To tyle dobrych widomośći...bo gorzej jest ze mną bo mam nadciśnienie i niestety dostałam leki i zastrzyki...muszę codziennie 3 razy mierzyć ciśnienie...dam jakoś radę najważniejsze są dzieci ...nie wolno mi się wogóle denerwować...
cześć kochana... no to może chociaż jeśli ja będę miała córcię, to będzie miała w kim wybierać :happy: dwóch łobuziaków powiadasz :-)
gratuluję kochana:tak: teraz musisz drugiego chłopięcego imienia szukać ;-)

cześć kochana... no to może chociaż jeśli ja będę miała córcię, to będzie miała w kim wybierać :happy: dwóch łobuziaków powiadasz :-)
gratuluję kochana:tak: teraz musisz drugiego chłopięcego imienia szukać ;-)
no wczoraj to był temat numer 1 ...bo mój M. nie chce Tomka...no i jeżeli ja wybrałam Kacpra to teraz jego kolej...i jego propozycja to Mateusz..mi się podoba więc chyba tak zostanie :)

martyna-GRATULACJE!!!!!

teraz dbaj o siebie i o swoich synow,nie wiem czy dobrze kojaze ale ty chcialas dwoh synkow tak???

Mateusz-super imie tez mam brata i to ostoja spokoju:tak:

Dzięki kochana...dla mnie to płeć nie ważna mój M. chciał córkę :)
Kochane zdjęc z usg brak...nie dało się zrobić ani jednego tak szaleli i wszystkie się rozmawyały...jeden to tak uciekał że doktor nie mogła zmierzyć jego tętna bo złapała a on już uciekł...to samo było z długością kości udowych...ale siusiaki to było widać wyzraxnie :)
Leżą jeden wyżyj a drugi niżej i cały czas się biją :) ale to super widok :)

Dzięki kochana...dla mnie to płeć nie ważna mój M. chciał córkę :)
Kochane zdjęc z usg brak...nie dało się zrobić ani jednego tak szaleli i wszystkie się rozmawyały...jeden to tak uciekał że doktor nie mogła zmierzyć jego tętna bo złapała a on już uciekł...to samo było z długością kości udowych...ale siusiaki to było widać wyzraxnie :)
Leżą jeden wyżyj a drugi niżej i cały czas się biją :) ale to super widok :)
he he no to świetnie. moja dzidzia chyba główkowo leży bo tak ciągle w ogolicy pępka mi się obrywa. wczoraj takiego kopa dostałam, aż ręka mi podskoczyła, która leżała na na brzuchu. mój M nie zdążył bo się akurat kąpał. a jak wrócił z łazienki to dzidzia już spała :-(

reklama
Martyna GRATULACJE!!!
Jak fajnie że już wiesz:-D Biją się mówisz? Chciałabym to zobaczyć, mogę iść z Tobą na następne usg?:-D
Aga, moj dzidziuś wczoraj spał cały dzień, nic nie czułam, a jak się wieczorem położyliśmy i mąż zaczął przykładać rękę i mówić głośno to się tak rozszalał jakby sam chciał żeby tatuś go koniecznie poczuł. Ja czułam bardzo wyraźnie, mąż powiedział że to mniej wyraźne niż puls:confused2:, ale poczuł! Dzidziuś kocha tatusia:-)

Do góry