Pojechałam dzisiaj po raz kolejny do lekarza z tym bólem po prawej strony. Mała ok, serducho pracuje, mała sie kreci... A ból? Postawiliśmy na zapchane jelito, przypomniałam sobie, że nie odwiedzałam toalety przez trzy dni... Od tortilli mexico z fasola :/ dostałam syrop na pobudzenie jelit i jesli nic nie ruszy przez weekend mam jechać na izbę.
reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
O kurcze, i tak do rozwiązania trzeba się kłuć? Czy do kolejnej konsultacji/badań? Nie zazdroszczę
Raczej tak. Zależy jeszcze jak organizm będzie reagował na insulinę. Może być też tak, że będzie zwiększona dawka. Ale wolę tak niż być głodna
Basi89 to obyś sama dała radę się oczyścić.
Malutka466
Gosia, współczuje kłucia czy przy insulinie wtedy normalnie można jeść, czy dietę nadal musisz trzymać?
Będziesz sama dawać sobie zastrzyki, czy pielęgniarka będzie przychodzić?
GosiaLew
Gosia, współczuje kłucia czy przy insulinie wtedy normalnie można jeść, czy dietę nadal musisz trzymać?
To jest taki pen z cienką igłą. Samemu się wstrzykuje. Nie boli to bardziej niż badanie glukometrem. A tam też igła jest.
Dieta dalej tylko może troszkę więcej mogę jeść. Ja mam małą dawkę insuliny. Wyniki nie są mocno przekroczone, ale mimo wszystko.
GosiaLew
Ja dziś po wizycie bez usg. Ostatni raz u mojego lekarza bo odchodzi z enelmedu.
Moja szyjka jest długa i zamknięta ale zrobił mi się grzybek w w środku i mam przepisane globulki. Wizyty powinnam mieć teraz co 2 tygodnie i monitorowanie wagi dziecka.
Moja szyjka jest długa i zamknięta ale zrobił mi się grzybek w w środku i mam przepisane globulki. Wizyty powinnam mieć teraz co 2 tygodnie i monitorowanie wagi dziecka.
A ja też właśnie po wizycie . Usg tez nie miałam bo w sumie byłam tylko kontrolnie zbadać szyjke - palcem badał mówi ze czuje ze się troszke wydluzyla , krążek siedzi prawidłowo.
Oddałam wymaz - wynik ma być w piątek najpóźniej w poniedziałek.
Dalej musze leżeć ale mogę iść na spacer wiec to plus.
Czyli wózka ani mebli itp na żywo nie zobaczę :/trudno.
Kolejna wizyta 10 marca.
Oddałam wymaz - wynik ma być w piątek najpóźniej w poniedziałek.
Dalej musze leżeć ale mogę iść na spacer wiec to plus.
Czyli wózka ani mebli itp na żywo nie zobaczę :/trudno.
Kolejna wizyta 10 marca.
reklama