reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, badania, USG

Tak Gosiu szyjka sie skraca, ale do tego jest mieciutka. Syna tez czasowo moze szybko urodzilam, bo rano na obchodzie decyzja ze do domku, a po 12 mialam juz go w ramionach :)

reklama
No własnie skończyłam rozmowę tel z koleżanką (poznaną 8 lat temu na innym forum tematycznym - też z Poznania i od tego czasu spotykamy się na żywca, a dzidziusia ma właśnie 3-miesięcznego i znów nas połączy nowy cel w życiu ! :wink:) , która urodziła niedawno w Raszei- szpital po remoncie, położne kochane! Jeśli cesara, to czeka mnie Polna , ale jak nie, to jeszcze mam czas:cool2:

Maui, oo to super sprawa z koleżanką :D Ja nadal nie wiem Raszei czy Lutycka.
Lutycka mnie trochę przeraziła ostatnio. Kobiety pod ktg leżały prawie cały poród, a ja chcę aktywnie rodzić. Taki mam plan.

Maui, oo to super sprawa z koleżanką :D Ja nadal nie wiem Raszei czy Lutycka.
Lutycka mnie trochę przeraziła ostatnio. Kobiety pod ktg leżały prawie cały poród, a ja chcę aktywnie rodzić. Taki mam plan.
no własnie... datego drugie rodziłam na Polnej i było i tak o niebo lepiej, nawet w tym kombinacie na poporodowym niż na Lutyckiej... A Raszei jest bardzo nastawiona na aktywność rodzących, więc jak nie chcesz kombinatu/nie musisz, to Raszei lepiej...

Maui świetnie że utrzymujecie tą znajomość :D
Ja pomimo nieprzyjemnych wspomień raczej zdecyduje się również na Raszei; co ma być to będzie ;)

reklama
Ja po wizycie, maluch zdrowy, ciągle ułożony główką w dół, od 2 miesięcy nie mogę potwierdzić czy nadal chłopak bo tak się ukrywa szczwana bestia :D waga 2091g (wg OM 32t6d), wypada parę dni młodszy już od jakiegoś czasu, szyjka długa, nie wiem czy tak łatwo pójdzie urodzić przed czasem ;), kolejna wizyta za 2 tygodnie, wtedy będę miała pobrane posiewy. W Luxmedzie nie robią podobno KTG, jedynie jak jest coś nie tak to kierują do szpitala czyli dobrze, że w SR mamy coś z Malutką w gratisie :)

Ostatnia edycja:
Do góry