reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Myślę, że 24 godziny to dobry czas. Ja np. miałam wczoraj wizytę dopiero o 20 i zanim wróciłam do domu to było na tyle późno, że już nie odpalałam komputera. Jakoś z aplikacji na telefon nie lubię korzystać...
W końcu się mówi, że brak wiadomości to dobra wiadomość ;-)

reklama
ja pierwszy raz jak poszlam do ginekologa prywatnie to sie zalamalam kosztem wizyty w stosunku do profesjnalnosci. stary dziad zlecil mnostwo badan ktore nie sa obowiazkowe, wsadzil palce i oznajmil ciaze. ocw usg to osobne skierowanie bo jego cudowny gabinet nie posiadal sprzetu...
potem na prosbe meza poszlam na nfz i to co mnie spotkalo przekreslilo wiare w panstwowa sluzbe zdrowia....dwie znudzone zyciem grubaski, sproblemowane ze ktos przyszedl uswiadamialy mnie cala wizyte ze porysowalam im podloge butami i musza teraz sprzatac:) w gabinecie oczywiscie nie bylo mowy o usg-brak sprzetu, wsadzila mi palce i nawet slowa nie powiedziala ze jestem w ciazy!!!!!!!!! kazala tylko przyjsc jak objawy nie mina w ciagu tyg totalna porazka.ehhh
za trzecim razem znalazlam nr do ginekologa na forum, pani nie miala tego dnia miejsca ale przyjela mnie jak powiedzialam jak fatalnie sie czuje. wypytala doklanie o wszystko i zlecila badania adekwatne do wywiadu i od razu usg na miejscu. jestem bardzo zadowolona bo widac ze lubi to co robi, na kazde pytanie odpowiada, sama duzo tlumaczy, czuje ze jestem w dobrych rekach. a co najwzniejsze to wizyty nie sa drogie jak na warszawe. wam zycze tak samo dobrej opieki kochane:)

ja pierwszy raz jak poszlam do ginekologa prywatnie to sie zalamalam kosztem wizyty w stosunku do profesjnalnosci. stary dziad zlecil mnostwo badan ktore nie sa obowiazkowe, wsadzil palce i oznajmil ciaze. ocw usg to osobne skierowanie bo jego cudowny gabinet nie posiadal sprzetu...
potem na prosbe meza poszlam na nfz i to co mnie spotkalo przekreslilo wiare w panstwowa sluzbe zdrowia....dwie znudzone zyciem grubaski, sproblemowane ze ktos przyszedl uswiadamialy mnie cala wizyte ze porysowalam im podloge butami i musza teraz sprzatac:) w gabinecie oczywiscie nie bylo mowy o usg-brak sprzetu, wsadzila mi palce i nawet slowa nie powiedziala ze jestem w ciazy!!!!!!!!! kazala tylko przyjsc jak objawy nie mina w ciagu tyg totalna porazka.ehhh
za trzecim razem znalazlam nr do ginekologa na forum, pani nie miala tego dnia miejsca ale przyjela mnie jak powiedzialam jak fatalnie sie czuje. wypytala doklanie o wszystko i zlecila badania adekwatne do wywiadu i od razu usg na miejscu. jestem bardzo zadowolona bo widac ze lubi to co robi, na kazde pytanie odpowiada, sama duzo tlumaczy, czuje ze jestem w dobrych rekach. a co najwzniejsze to wizyty nie sa drogie jak na warszawe. wam zycze tak samo dobrej opieki kochane:)

a gdzie zamierzasz rodzić dagos? Ja tez dopiero za 3 razem trafiłam na wspaniałego lekarza.

nad tym caly czas sie zastanawiam, madalinskiego i inflancka napewno odpada bo kolezanki zaluja tam porodu.slyszalam ze w czerniakowskim maja bardzo dobra opieke nad maluszkami choc sam porod pozostawia wiele do zyczenia. ja mieszkam na mokotowie i chcialabym gdzies blisko. mieszkam 3przystanki od mswia, bylam u nich pare razy w zwiazku z anemia i moge powiedziec ze na kasprzaka jest lepiej.

nad tym caly czas sie zastanawiam, madalinskiego i inflancka napewno odpada bo kolezanki zaluja tam porodu.slyszalam ze w czerniakowskim maja bardzo dobra opieke nad maluszkami choc sam porod pozostawia wiele do zyczenia. ja mieszkam na mokotowie i chcialabym gdzies blisko. mieszkam 3przystanki od mswia, bylam u nich pare razy w zwiazku z anemia i moge powiedziec ze na kasprzaka jest lepiej.

a widzisz ja myślę pomiezy św Zofią a Madalińskiego, w tym drugim pracuje moj doktorek, negatywne opinie niestety sa o wszystkich szpitalach, chyba będzie jednak św, Zofia.

mea dla przykladu tam gdzie prywatnie przyjmuje moj doktorek, wizyta kosztuje 150 a USG 200.
Ja mam to szczescie chodzic do niego do enel gdzie mam abonament, ale czasem kiedy nie ma terminu w enel chodzę prywatnie.

Ostatnia edycja:
no tak, kazdy subiektywnie przeciez ocenia i inne ma wymagania. chyba zapytam o opinnie swoja ginekolog skoro mam do niej takie zaufanie...

reklama
mea koszt calej wizyty kosztuje 150zl, a tyle zaplacilam same skierowania u dziadka.....gdzie moj maz nie mogl przebolec ze usg mam sobie sama zrobic, nie wspominajac ze nawet butow nie bylo i spodnicy.....

Do góry