K
kaira24
Gość
Napisałałam do Sunset.czekamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam
to moje początki na tym forum, chociaz na babyboom zagladam juz od kwietnia. dowiedzialam sie wtedy o pierwszej ciąży, która niestety zakonczyla sie w 17tym tyg (zespół Turnera). teraz jestem szczęśliwie w kolejnej ciąży, wg OM 16tydz, wg mojego gina 15tydz. wszystko jest ok, oprocz malego zrostu po poprzedniej ciazy, ale jest w samym rogu i nie powinien stanowic zadnego zagrozenia. 2 tyg temu mialam dokladne bad usg w szpitalu i pobrali mi krew na test podwojny. bad usg wyszlo b.dobrze, pani dr powiedziala, ze "dziecko sugeruje, ze chcialoby byc dziewczynka, ale to narazie tylko sugestie" na wyniki testu podwojnego musze czekac do 2stycznia, bo dopiero wtedy byly wolne miejsca na wizyte w poradni genetycznej. ale jestem dobrej mysli razem z mężem, zwłaszcza, ze usg jest w porzadku z badan krwi mam tylko czerwone krwinki ledwo w granicach normy.co prawda w ciazy to normalne, ze czerw. krwinki sa nizsze, ale gin przepisal mi zelazo dodatkowo do witamin.
uh... ale sie rozpisalam! ale musialam nadrobic jakies 3 m-ce;p mam nadzieje, ze wybaczycie
pozdrowienia dla wszystkich przyszlych mam
dzieki, przeniose. myslalam, ze napisalam na temat, tyle ze zachaczylam o wczesniejsze wizyty/historie. postaram sie wczytac bardziej w forum i pisac bardziej "na temat"
dzieki, przeniose. myslalam, ze napisalam na temat, tyle ze zachaczylam o wczesniejsze wizyty/historie. postaram sie wczytac bardziej w forum i pisac bardziej "na temat"
kaira ale masz do niej nr? bo wiadomosc tu na bb juz wczoraj do niej napisałam i nic...
Nie mam nr ale dzis się logowala o 11.Może nie ma czasu. Mam nadzieję bo te święta itp