reklama
a_aparatka
Fanka BB :)
Dostałam dzisiaj wyniki amnipunkcji - narazie metodą FISH i wykluczyły podstawe wady genetyczne, wynik PRAWIDŁOWY kariotyp męski
Staram się być ostrożna, pełne wyniki za 2 tygodnie, a potem USG połówkowe itc.
Spokojna będę jak urodze zdrowe dziecko, ale i tak radość ogromna.
Dziękuję bardzo za Wasze ciepłe słowa - napewno pomogły i nadal trzymajcie kciuki mnie i mojego chłopczyka
Dziękuję bardzo za Wasze ciepłe słowa - napewno pomogły i nadal trzymajcie kciuki mnie i mojego chłopczyka
weronikabp
Dostałam dzisiaj wyniki amnipunkcji - narazie metodą FISH i wykluczyły podstawe wady genetyczne, wynik PRAWIDŁOWY kariotyp męski
AParatka!! to cudowne wieści!!!!!!!!!!!!!!!! )) cieszymy się z Tobą kochana!!!!
karolq8
Aparatka az lzy mi polecialy! Super wiesci! Jeszcze 2 tygodnie 3mam kciuki i modle sie za was!
Olivia dzis rozpoczęlam zabawę z tym portalem, fajne te wykresy, ale forum jest fajniejsze tu :-) wejdź na wątek czerwcowki 2014 tam poczytasz co u nas, tu piszemy o badaniach :-)))
umknal mi Twój post dzieki za info. wpadne na czerwcówki a jak tam prowadzisz dalej wykresy? to w sumie podobna tematyka, dlatego napisałam tutaj
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Aparatka ogromnie sie ciesze, gratulacje! Wiedzialam, ze bedzie dobrze!
My juz po wizycie. Wszystkie pomiary w normie, szyjka zamknieta, dluga. I znamy plec. Rureczki beda miec SYNKA!
My juz po wizycie. Wszystkie pomiary w normie, szyjka zamknieta, dluga. I znamy plec. Rureczki beda miec SYNKA!
karolq8
Rurka gratuluje:-) bedzie parka:-)
reklama
weronikabp
Rurki, gratki :-)) tatuś pewnie bardzo szczęśliwy ze synek :-) mamusia z reszta tez :-)))