reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Neko, no dla malucha im dłużej w brzuszku tym lepiej :happy2: Będziecie testować sprężyny jakby co :-p Ja też bym po testowała ale nie wiem czy z tymi bakteriami w moczu można...

reklama
Mi zabroniono bo jeśli bakterie są w moczu to i są na cewce a z cewki już nie daleka droga co by męża zarazić. Tak mi urolog mówił ostatnio na wizycie ;) Dlatego jutro jadę badać mocz ;D

Neko, dzięki za info :-) to muszę się powstrzymać jeszcze przez tydzień... :-p bo za tydzień mam wizytę i badanie moczu

aparatka w czwartek ide na ODO tam moja gin jest. pozniej cc po cc nie wiem na jakim odziale bede, ale napewno nie na ODO bo tam nie ma matek z dziecmi.

Bobofrutek to już nie musisz żyć w niewiedzy :)

Neko trzymaj nogi złączone jak najdłużej! ;) Mój lekarz od 29 tc mówi mi "proszę jeszcze wytrzymać przynajmniej 2 tygodnie" (bo szyjka itd.), a tu do dziś się trzymam :) więc obyś Ty też wytrzymała jak najdłużej

Bobofrutek super ze juz będziesz miała maluszka w objęciach :)

Neko widzę ze malutka niecierpliwa :) i juz chce wyjść.
Kurde mnie też od dwóch dni męczą skurcze przepowiadające :p
W piątek mam wizytę i zobaczymy co mi powie :)

reklama
Mnie od wczoraj bolał brzuch i mi twardniał. POszłam dzisiaj do swojego gina, przebadał nas. Niby wszystko ok, ale jutro kładę się do szpitala na kilka dni. Lekarz woli dmuchać na zimne. Dostanę kroplówki rozkurczowe i zastrzyki na płucka, w razie jakby chciał się pospieszyć. Synuś ma już ponad 2400g

Do góry