emotion_sickness
mama szkrabusia =)
u mnie na 34 tydz dokladnie bylo 2950 [niektorzy licza do przodu i mowia ze to juz 35]Emotion u nas w 34 tc wedlug pomiarow bylo 3086 g.
Lekarz powiedzial 'robic cos zeby rodzic' bo znowu bedzie 4,500 kg i bedzie problem
a to tyle ze 'pozniejszy tydz' to moje ma jeszcze szanse dobic duzo. w ten czwartek bede miala 36 tydz - a cora na ten czas mialam 3300 i mam nadzieje ze syn bedzie mniejszy.. choc watpieEmotion badania mi robiła dokładnie 2 maja. No ona tez powiedziała że jest duże .
Ale mojej znajomej tez mówili że będzie miała bardzo duże dziecko a suma sumarum urodziła 2600. A lekarze mówili że ponad 4 kilo mała będzie miała.
Narazie się łudzę że to pomyłka z tą wagą bo nie wiem co to będzie do 1 czerwca
Moja kol co chodzila ze mna w ciazy rowno urodzila chlopca 44 cm i 2,500 kg, wiec jak moja sie urodzila 2 miechy pozniej [ona wczesniej urodzila ze wzgedu na stan przedrzucawkowy a ja pozniej - prowokacja] i moja sie urodzila ok 60 cm i 4,200 to moja byla taka sama jak jej syn [juz wtedy 2 miesiace] I wszyscy sie smiali ze sobie urodzilam juz 3 miesioeczne dziecko