reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
dziękuję dziewczyny, kochane jesteście :-)
ale miałam iść dzisiaj na kontrolne ktg do poradni na polnej, zadzwoniłam, wytłumaczyłam wszystko i babka mi powiedziała, że najbliższy wolny termin jest na 22maja, a wizytę mam 14maja więc już sobie odpuściłam te nasze szpitale to mają super system
jutro jadę na morfologię, strasznie tego nie lubię
trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj :-*
byłam na polnej, bo jakby coś było nie tak to do 32 tygodnia i tak odeślą cię na polną, bo tam najlepsza opieka i sprzęt jest dla maluszków, zawsze tak robią, teraz zaczęłam 33 tydzień więc jakby coś się działo to pojechałabym na lutycką, odpukać oczywiście :-)klaudyna super ze z mala dobrze w jakim szpitalu bylas? na lutyckiej?
ale miałam iść dzisiaj na kontrolne ktg do poradni na polnej, zadzwoniłam, wytłumaczyłam wszystko i babka mi powiedziała, że najbliższy wolny termin jest na 22maja, a wizytę mam 14maja więc już sobie odpuściłam te nasze szpitale to mają super system
jutro jadę na morfologię, strasznie tego nie lubię
trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj :-*
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wolny termin na ktg ?? to jest takie cos jak terminy na ktg ????????? paranoja ...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja musze sie wbic popoludniu do internistki po skierowanie na badania ... musze ciagle kontrolowac mocz bo wychodza mi bakterie i wlasnie ciekawa jestem morfo bo z agata anemie mialam juz od 22 tyg
K
kaira24
Gość
A ja ide zaraz po skierowaie na badania do rodzinnej a mam full badan do zrobienoa to cos zaoszczedze.
Ja dzisiaj spędziłam wspaniałe 4 godziny na IP i w sumie sie guzik dowiedziałam... Pojechałam tak na wszelki wypadek bo od 4dni nad ranem budził mnie ciągnący ból podbrzusza, dzisiaj doszły mdłości no i ruchy małej z okolic żeber spadły jakieś 5/7cm niżej tak na wysokości pępka. To moja pierwsza ciąża i nie wiem co jest normalne a co nie wiec wolałam sie upewnić. Przyjechałam do szpitala i od razu spotkałam moja Gin wiec ta kazała mi na siebie czekać aż skończy operacje ale zleciła innemu lekarzowi sprawdzenie czy bobas żyje :/ Oczywiście z mala wszystko dobrze a ja jak sie okazało tym razem nie histeryzowalam (miła odmiana). Tosia znudziła sie siedzeniem w brzuchu, jej stosunkowo "wielki łepek" wbija sie w szyjke, która jeszcze jest zamknięta, długa i dość twarda. Fakt, faktem ze nieznacznie opadł mi brzuch i mala jest stosunkowo nisko... Właśnie przez to napieranie główka boli mnie podbrzusze. Moje skurcze przepowiadacze rownież mnie nie oszczędzają i w połączeniu z aktualna poza Tosi według oceny lekarza dłużej niż 2tyg w dwupaku nie pochodzę. Zastój na nerkach sie zmniejszył, hurra! Aczkolwiek pieczenie cewki nadal jest wielce tajemnicza sprawa.. Nie zatrzymali mnie w szpitalu bo szyjka nadal zamknięta, skurcze bardzo słabe i nieregularne a na tym etapie w razie czego porodu sie już nie wstrzymuje. Takze leze w domu, wcinan 3x2 tabletki magnezu i czekam sama nie wiem na co... Według OM termin mam na 6czerwca a według USG na 1czerwca (przeskoczył z 11 na 10 a teraz na 1 czerwca). Takze dużo nam już nie zostało. Mam sie pojawiać raz w tyg na wizytę i usg ale już nie muszę sie na nie umawiać bo będzie je robić moja Gin poza kolejka żeby kontrolować nerki i szyjke.
reklama