reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Bobofrutek ale fajnie, że za kilka dni ujrzysz Maleństwo. Zazdraszczam:-) aczkolwiek niech Lilka sobie jeszcze pomieszka, zebym do 20 maja była w dwupaku :)
Neko ja też już spakowałam torbę ale jeszcze parę drobiazgów muszę dokupić. Wizytę mamy 13.05 a odkąd wróciłam do luteiny, to wróciła mi ochota na przytulanie ale niestety nie możemy:-(jeszcze 2 tyg. trzeba wytrzymać a później niech się dzieje:tak: Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i oczekujące!!

Margo to kiedys twoja pociecha miala 3600 .. ? Na ktory tydz? Moj na 34 tydz [35] mial 3 kilo i lek powiedzial ze to duzo i bedzie ponad 4 kilo.. :D Powodzenia :D
Ehhh moze tym razem moje dziecie ni ebedzie najwieksze.. ?

neko tak mowia lekarze a jeszcze przenosisz:p
ja mialam od 34 tyg 'rodzic w kazdej chwili' a urodzilam 2 tyg po terminie :D hehe, wiec nie ma co sie za bardzo nastawiac:)

Bobofrutek kciuki

Nie chce sie cofac za bardzo z pisaniu - bo trocu mnie nie bylo - choc podczytywalam jak moglam.

Ja bylam na wizycie troche nponad tydzien temu - na 34 [35tydz] dziec mial 3 kilo z perspektywa 4,500 do porodu. W ten czwartek mam kolejna wizyte i ciekawe ile urosl.. :D Z cor amialam w tym samym tyg dokladnie usg wiec sobie porownam ile ona miala :)
Zastanawia mnie zmiana terminu - bo 'cofnal sie o 2 tyg' i ciekawe ktory beda brali pod uwage przy prowokacjii.. ? [bo tak nastawiona jestem]

Dzis bylam u endo = znowu podnosila leki bo wyniki slabe mialam - ale powiedziala ze to juz ostatni raz przed porodem. Wiec mam spokuj troche [2 miesiace - ael dobre i tyle]
W karte wpisala cukrzyce ciazowa - zastanawia mnie jakie to ma konsekwecnje porodowe ? do wizyty u gina kilka dni a mnie jak zaczyna meczyc cos to meczy na calego :D Jakos mnie tak zszokowala ze zapomnialam zapytac :D

Kciuki za kolejne wizyty!

[zapomnialam co jeszcze mialam pisac :D]

Emotion badania mi robiła dokładnie 2 maja. No ona tez powiedziała że jest duże :D.
Ale mojej znajomej tez mówili że będzie miała bardzo duże dziecko a suma sumarum urodziła 2600. A lekarze mówili że ponad 4 kilo mała będzie miała.
Narazie się łudzę że to pomyłka z tą wagą :D bo nie wiem co to będzie do 1 czerwca :)

Margo to niezle sie u znajomej pomylili.
Kaira nie mam pojecia:-p
Chrzesnica mojego A jak juz kiedys pisalam urodzila sie jak.najbardziej w terminie i miala cos ok 2,5 kg.Boziu jaka ona byla maluska.A znowu moj chrzesniak mial tyci ponad 4 kg, a moja bratowa to chudzinka, waska w biodrach i nigdy bym nie powiedziala, ze u niej takid duze dziecko bedzie.

dzien dobry :)

dzieki dziewczynki za kciuki. mam nadzieje ze w piatek bede potrzebne i uda sie zrobic ta cc . tak bym chciala miec juz synusia przy sobie .

mlego dnia zycze

Dzien dobry. Trxymam za wizytujace w tym za siebie;') bobofrutek ty zaraz juz tulic bedziesz. Obudzilam sie dzis 2.30 i nie umialam spac wspominki z potodu leny mi sie wlaczyly...

reklama
dzien dobry :)

dzieki dziewczynki za kciuki. mam nadzieje ze w piatek bede potrzebne i uda sie zrobic ta cc . tak bym chciala miec juz synusia przy sobie .

mlego dnia zycze

Jak lezałam w szpitalu to jednego dnia była kolejna na cc chyba 8 osób, w pierwszej kolejności brali te z ryzykiem, np trzecia cesarka albo akcja porodowa w toku...A już nie mówie o tych nagłych cesarkach :)
Zalezy na jaki dzień trafisz :D

Do góry