reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
no paranoja, też nie miałam o tym pojęcia, że będę terminy, ale widocznie na NFZ tak była... to jakaś poradnia przy szpitalu i jak byłam na izbie przyjęć kilka dni temu to mi lekarka powiedziała, że mam przyjść w pon do poradni i zrobić ktg, ale coś mnie ruszyło i zadzwoniłam się zapytać jak z terminem i taką usłyszałam odpowiedzieć, że na 22 maj pierwszy wolny termin na ktg superwolny termin na ktg ?? to jest takie cos jak terminy na ktg ????????? paranoja ...
Neko teraz pozostało ci tylko czekać
a_aparatka
Fanka BB :)
no paranoja, też nie miałam o tym pojęcia, że będę terminy, ale widocznie na NFZ tak była... to jakaś poradnia przy szpitalu i jak byłam na izbie przyjęć kilka dni temu to mi lekarka powiedziała, że mam przyjść w pon do poradni i zrobić ktg, ale coś mnie ruszyło i zadzwoniłam się zapytać jak z terminem i taką usłyszałam odpowiedzieć, że na 22 maj pierwszy wolny termin na ktg super
extra, ja własnie mysłałm ze nastepnym razem do poradni pójde na KTG.
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ja juz po wizycie. szyjka dluga zamknieta, zero rozwarcia, na ktg zero skurczy, zero ale to zero oznak porodu. maly wazy ok 3200 i wszystko z nim super. ja w czwartek ide do szpitala a w piatek prawdopodobnie cc
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ewika dokladnie kilka dni hihi
reklama
Bluecaat, ja sie mam zamiar do 38tc trzymać w dwupaku ;D Tak na wszelki wypadek ;P Ale moja gin stwierdziła, ze od 37tc możemy z mężem "testować sprężyny w łóżku jeśli jest mi cieżko" ;D Niby jestem zabezpieczona bo około 32tc dostałam zastrzyki na płucka ale powiedziałam sobie ze 38tc to taka bezpieczna granica ;D Mam tylko nadzieje, ze Tosi sie nie odwidzi wyprowadzka z mojego brzucha ;P