reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Tak jak mówisz Skodzia, to nasza Polska jest... my po wizycie dziś. Mała waży ponad 2300g i u niej wszystko ok, niestety szyjka mi się w ciągu 4tyg skróciła o 10mm i teraz muszę leżeć co najmniej przez 3 tyg, bo tyle byłoby fajnie dotrzymać, żeby malutka mogła się bezpiecznie urodzić... dostałam luteinę dowcipnie 3x2tabl. i magnez 3x2tabl i mam leżeć. Dla niuni wszystko oczywiście zrobię i mam nadzieję, że to pomoże. Nstępna wizyta za 2tyg. Więc Malutka raczej majowa będzie... a wygląda teraz tak:
Zobacz załącznik 621983Zobacz załącznik 621984

Ktory masz tydz? Ja mam wizyte za tydz i szczerze mowiac wiem ze mnie polozy chyba ze cud sie zdazy bo moja szyjka miekka i rozwarcie na palec i krotka szyjka . Duzo tej luteiny dostalas ja mam 4 dziennie a mam 32 tc dopiero.

Uwielbiam takie zdj ;) pyszczek maly :p

Neko ty to masz przeboje masaka.

reklama
Bobofrutku, mówił Ci coś lekarz o tej głowie? Bo ja nie dopytałam lekarki co to oznacza a w necie wyczytałam właśnie, ze to świadczy o wodogłowiu... o_O

Dagos ja to zawsze sobie życie utrudnie ;P Ale nie czytam już tych bzdur, popijam herbatek zurawinową i wymawiam sobie, ze wszystko jest w jak najlepszym porządku ;)

Neko obys jutro sie dostala do lekarza I dal ci cos na chocby podleczanie..trzymam kciuki kochana !! Dobrze ze z mala ok ty tez wyjdziesz z tego:)

reklama
Do góry