reklama
kolorlove
Fanka BB :)
Margo to dobrze, że wykluczyli zatrucie ciążowe. Mi położna też mówiła, że na opuchliznę dobra herbatka z pokrzywy, ale ja na szczęście nie mam z tym problemu. Dużo wody też pij.
halina1982
zazwyczaj główka dziecka jest większa nawet o dwa tygodnie więc nie czytajcie bzdur i sie nie stresujcie bo gdyby było coś nie tak to lekarz na pewno by powiedział ;-)
neko nie mogą Cie wysłać do szpitala z urologiem? nie wiem dziwne to dla mnie, mam kilka znajomych które miały różne problemy zdrowotne w ciąży i jeśli nie było odpowiedniej pomocy dla nich u nas w szpitalu to były kierowane do odpowiedniego szpitala
neko nie mogą Cie wysłać do szpitala z urologiem? nie wiem dziwne to dla mnie, mam kilka znajomych które miały różne problemy zdrowotne w ciąży i jeśli nie było odpowiedniej pomocy dla nich u nas w szpitalu to były kierowane do odpowiedniego szpitala
Asica86
Aparatko a co masz jeszcze oprócz luteiny? ja mam lutke 50mg 3x2 i magnezin 500mg też 3x2. Mała nie daje za wygraną, rozpycha się na dole, że aż czasami podskoczę. A ja myślałam, że ona po pęcherzu mnie smyra a tu się okazało, że główką uderza o szyjkę i dlatego tak się skróciła. Ale czytałam też, że 25mm na 34tydz. to jeszcze nie taka tragedia więc jestem dobrej myśli
Neko a może masz kamicę lub piasek w nerkach?mój mąż się z tym męczy dwa lata ale już wysiusiał 3kamyki... jak lekarz pozwoli to kup sobie FITOLIZYNĘ albo w paście do picia albo w tabletkach. mężowi naprawdę pomogło.
Neko a może masz kamicę lub piasek w nerkach?mój mąż się z tym męczy dwa lata ale już wysiusiał 3kamyki... jak lekarz pozwoli to kup sobie FITOLIZYNĘ albo w paście do picia albo w tabletkach. mężowi naprawdę pomogło.
reklama
Ja już po wizycie. Lewa nerka jest absolutnie normalna, prawa ma nieduży zastój który niewymaga leczenia. Muszę co tydzień badacz mocz i co dwa tyg kontrolować nerkę na usg. Do tego dużo pic, wcinać nadal żurawinę i do końca ciąży wcinać furaginum bez przerwy. A i jeszcze absolutnie nie wolno mi choćby 5minut leżeć na prawym boku