bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
neko ojejjjjjjjjj daj znac jak sie czegos dowiesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to do szpitala nie mogą Cię wziąć? jak wtedy???Ja mam na czole chyba wypisane żeby mi żaden lekarz nie pomagał... Ale wiecie ja uważam, ze to kwestia mojego wyglądu. Nie raz mnie traktowano jak śmiecia bo mam kilka kolczyków na twarzy i inaczej sie ubieram... 9maja mam wizytę u mojej Gin i możliwe ze będziemy już ustalać termin cc. Z Tosią jest wszystko dobrze wiec sie nie martwię, moje nerki są na drugim miejscu
ja pierdzielę, to jest POLSKAJa ostatnio leżałam w szpitalu gdzie będę rodzic i to jest szpital tylko ginekologiczno-polozniczy. Oni nie maja tam urologa a ich leczenie nie było skuteczne skoro po 2 tyg wszystko wróciło ze zdwojoną siła. Muszę iść do lekarza specjalisty i ten dopiero mi powie co dalej. Przez telefon mi powiedziano, ze bedą mnie "podleczać" do 36tc a potem dadzą mi skierowanie na cc i tydzień po porodzie mam sie zgłosić na jakieś specjalistyczne leczenie i o karmieniu cycem będę mogła zapomnieć. Wszystkiego sie dowiem jutro bo jak na razie każdy przedstawia inny scenariusz ;P