reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Mea gratki udanej wizyty :-)
My tez po.Klopsik wazy 3 kg i wszystkie pomiary odpowiadaja 38 tc a jutro zaczynam 35 tc.
Jak jeszcze posiedzi te 5-6 tyg.to ile on bedzie wazyl?:-p
Ja mam od ostatniej wizyty 2,5 kg wiecej czyli od poczatku na plusie 4,9 kg.
Nastepna wizyta za 2 tyg.

reklama
Cieszę się, że same dobra wiadomości się pokazały:)
- Monisia powodzenia i zdrówka dla Marcelka niech rośnie zdrowo
-Aparatko odpoczywaj i niech maluszek jeszcze poczeka na swoją kolej
- Dziewczyny wizytowe gratuluje dobrych wieści i maluszków rosnących nam jak na drożdżach
:-)
Ja też już po wizycie wczoraj byłam, wszystko z malutką w porządeczku wymiary odpowiadają 31 tc i waży 1,9kg:) serduszko ładnie puka jak należy. Szyjka prawidłowo, a moje boleści podbrzusza są na razie nie groźne jeśli się nie nasilają, więc wszystko u nas w jak najlepszym porządku:)
-&&&& za kolejne wizytujące na dniach!

Pisze na szybko.. Z moimi nerkami jest baaaardzo źle, jeszcze gorzej niż było jak wylądowałam w szpitalu. Zaraz jadę do urologa i mam go straszyc czym popadnie żeby mnie przyjął.

reklama
Do góry