reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Najważniejsze, że Kropka cała i zdrowa.

Ale jak napisałam w głównym wątku - chyba ZUS chce mnie skontrolować, bo od 6 tyg jestem na zwolnieniu z powodu zaburzeń depresyjnych i kompulsji... no i ciężko się od stresu odciąć, ale nieważne, nie ma takiego urzędasa, z którym bym sobie nie poradziła. Ważne, że mam kompletną dokumentację, poza tym z pracy mnie nie zwolnią...

Alex- super bardzo fajnie,że widziałaś swojego małego bąbelka, niedługo zobaczysz serduszko:)A co do kontroli ZUS nie mam pojęcia jak to wyglada, ale jeśli miałaś L4 na depresję to pewnie będzie jakiś psychiatra, lub psycholog.

Alex grunt to na kontrole ZUSu idz w ciemnych ciuchach, bez makijazu i wogole zalamana calym swiatem !!! testowalysmy to z kumpela ostatnio bo tez miala l4 na depresje i lekarz nie mial watpliwosci co do slusznosci zwolnienia ... wyluzuj - ja ostatnio mialam kilka z rzedu kontroli (mialam remont kolana) i znam to juz dokladnie co i jak :)

Ja i tak chodze w ciemnych ciuchach i bez makijażu - od kilku miesięcy oszczędzam na kosmetykach ;)

Ponoć ZUS powysylal poleconymi.info o wysokosci.emerytur, więc to może być też to. Dziś o 14:00 idę na pocztę to się dowiem.

Dziś byłam na becie, żeby sprawdzić jak przyrasta. Ale się naczekałam w laboratorium. Krew pobierają od 7:30, ostatnio byłam w poczekalni o 7:00 i gdzieś o 7:20 jeszcze 2 osoby doszły, wszystko sprawnie i szybko poszło i nie dużo się spóźniłam do pracy... więc dziś, myślę sobie, że pójdę na 7:10... zawsze 10 min w domu dłużej! Ja zachodzę.... a tam CAŁA poczekalnia. W dodatku jakiś nieogarnięty pan pobierał krew... No po prostu DZIAMDZIAK jakiś. W dwie łapki mnie kuł bo mu nie wychodziło, a za pierwszym razem jak nie trafił to wiercił mi tą igłą pod skórą i próbował wcelować. :wściekła/y:
Do pracy zajechałam na 9:00. Po 14:00 mają być wyniki, mąż pójdzie odebrać, bo ja bym przecież nie wytrzymała do 17:00 nim dojadę do domu

reklama
Ja się melduje po wizycie. Niestety jeden pęcherzyk jest pusty i już nie ma szans, żeby dzidzia urosła. W drugim natomiast piękny zarodek, z bijącym serduszkiem o wielkości 7,5 mm :-D Za tydzień kolejna wizyta i już wtedy lekarz założy mi kartę ciąży. Oby dzidziuś pięknie rósł.

Do góry