Hej Ja mam do Was Kochane pytanie. Jak byłam w piątek na wizycie to na USG był maluszek o wielkości 6,3 mm i USG wskazywało na tydzień później niż ja sobie to wyliczyłam czy tak może być? I czy dzieciaczek ma dobre rozmiary?
reklama
Ja ci powiem tak, póki nie masz 100% pewności co to tego kiedy była owulacja to wszystko może być w normie. Najważniejsze, żeby na następnej wizycie dzidzia urosła.Hej Ja mam do Was Kochane pytanie. Jak byłam w piątek na wizycie to na USG był maluszek o wielkości 6,3 mm i USG wskazywało na tydzień później niż ja sobie to wyliczyłam czy tak może być? I czy dzieciaczek ma dobre rozmiary?
Mój pęcherzyk w 5t6d miał 1,97 cm a zarodek 0,27 mm.Zarodek rozwija się właśnie w tym pęcherzyku.Te wymiary które podałaś to rozmiar Twojego maluszka,a nie pęcherzyka:-),pęcherzyk nie ma serduszka tylko ma je zarodek kochana:-)
A jeżeli chodzi o rozmiar Twojego maluszka 6,3mm wydaje mi się w sumie nie taki mały,ja się martwię że mój jest za mały:-(
A jeżeli chodzi o rozmiar Twojego maluszka 6,3mm wydaje mi się w sumie nie taki mały,ja się martwię że mój jest za mały:-(
Mi się wydaje, że nie jest za mały. Ja w 6tygodniu nie widziałam jeszcze zarodka, w 7tygodniu on ma już 7,5mm. Trzeba spokojne poczekać do następnej wizytyMój pęcherzyk w 5t6d miał 1,97 cm a zarodek 0,27 mm.Zarodek rozwija się właśnie w tym pęcherzyku.Te wymiary które podałaś to rozmiar Twojego maluszka,a nie pęcherzyka:-),pęcherzyk nie ma serduszka tylko ma je zarodek kochana:-)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
u mnie 6t5d mial zarodek 46mm
na nastepna wizyte ide dopiero 8 listopada a juz dostaje swira bo sie martwie czy wszystko jest ok ...
na nastepna wizyte ide dopiero 8 listopada a juz dostaje swira bo sie martwie czy wszystko jest ok ...