reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Aniu - czyli Twoja teoria z małym przyrostem bety się potwierdziła :( Przykro mi, że jeden pęcherzyk okazał się być pusty, ale najważniejsze, że w drugim jest dzidziuś i serduszko pyka :) Niech dzidziuś zdrowo rośnie!!

A ja znam już wyniki bety:

beta 17.10.2013r - 55,91

beta dziś po 96 godz: 374,64

:-D

Anna_ przykro mi,że jeden pęcherzyk jest pusty, ale za to drugi bąbelek rośnie! i niech wyrośnie na dużego i zdrowego bobasa do czerwca.

Tak prawdę mówiąc to przed pierwszą wizytą byłam przekonana, że jest tylko jeden pęcherzyk, bo miałam tą akcję z betą. Potem jak zobaczyłam 2 pęcherzyki to od razu panika, że przecież beta za niska jak na bliźniaki itd. Dziś marzyłam żeby zobaczyć dwa ludziki, no ale jest jeden. Na pewno tak miało być. Jest smutek ale i ogromna radość z powodu widoku dzieciaczka z serduszkiem.

anna, co to znaczy? że co usuną Ci ten pęcherzyk, czy jak? Ważne że było piękne serduszko, szkoda że tylko jedno ale lepiej jedno niż wcale:-)

reklama
Do góry